Hoofdsponsors

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie.jpg
Boven v.l.n.r.: Jorg Schulte, Eric Boerkamp, Ruben Kremer, Arnold v.d. Woning
Onder v.l.n.r.: René Zwiep, Arjen Meinders, Aloys den Ouden


De sponsorcommissie van SDC’12 regelt voor SDC’12 alle sponsorzaken en de verkoop van reclameborden.

De sponsorcommissie ressorteert formeel onder de Stichting Promotie en Beheer SDC’12, de stichting die het sportpark De Molendijk beheert. Dit betreft de velden, gebouwen en verdere opstallen (waaronder de reclame en andere promotiemiddelen).

De commissie kent verschillende soorten van sponsoring te verdelen naar de volgende categorieën:

  • Hoofdsponsors
  • Stersponsors
  • Groepssponsors jeugd
  • Basissponsors
  • Reclameborden (in verschillende prijscategorieën)

Naast de voortdurende werving voor de hier genoemde sponsormogelijkheden is de commissie ook verantwoordelijk voor het verlenen van de hiertegenover staande faciliteiten aan sponsors, te weten:

De organisatie van sponsoractiviteiten, verzorging van de aanmaak van reclameborden als ook de verzorging van publicaties in clubblad en de reclame in de wedstrijdprogrammaboekjes bij de wedstrijden van het eerste elftal.

De sponsorcommissie wordt voor de technische activiteiten op gebied van de bevestiging en  onderhoud van reclameborden ondersteund door een vaste groep vrijwilligers (de zgn. woensdagmorgenploeg).

De sponsorcommissie wil graag en altijd open staan voor suggesties of tips op gebied van nieuwe sponsormogelijkheden, de club SDC’12 heeft hier alle belang bij.
 

Sponsorcommissie:
 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!