Hoofdsponsors

Business club Schwung

Op de gezellige, interessante en informatieve sponsoravond van 9 september 2022 hebben we onze plannen voor Schwung gepresenteerd: een nieuwe „business club“ (geen ballenclub!) voor de sponsoren van SDC’12. Binnen een jaar hebben 53

bedrijven zich aangesloten bij Schwung!

Inmiddels hebben we ook al een aantal interessante activiteiten gehad (Special Saturday, een avond bij KOSC met beide business clubs en een sponsor event met Ron Jans, bij Groeneveld Keukens).

 

Wat is Schwung? 

De naam zegt het al: met Schwung willen we meer leven in de brouwerij zien te krijgen en meer bieden aan onze sponsoren: 

 1. met een aantrekkelijk aanbod van sponsoractiviteiten 
 2. inclusief een aantal interessante pakketopties  
 3. met bijzondere aandacht voor de Schwung-leden op social media 

  

De sponsoractiveiten (telkens voor 2 personen) maken we jaarlijks voor aanvang van het seizoen bekend via een jaarkalender. Vorig seizoen zag de kalender er als volgt uit: 

 1. 29 oktober 2022: Special Saturday. Thuiswedstrijd SDC 1 – Bon Boys 1, met hapje en drankje, en voorafgaand een interessante presentatie van de plannen voor uitbreiding van de kantine en het jeugdbeleid van de TC. Beter en meer informeren en communiceren is één van onze speerpunten, waarmee we tijdens de sponsoravond al een begin hebben gemaakt, met een eerlijke presentatie van hoofdtrainer Philip Agteres en een transparante voordracht van Stichting-secretaris Eddy Schepers over de financiën van SDC. 
 2. 13 januari 2023: wedstrijd SDC-KOSC met Schwung en de business club van KOSC, inclusief uitgebreid stamppotbuffet en (bok)bier. De volgende uitwisseling is gepland op donderdag 7 september 2023.
 3. 25 maart 2023: Special Saturday, wedstrijd SDC 1-ATC 1. 
 4. 5 mei 2023: bedrijfsbezoek Groenveld Keukens met als spreker niemand minder dan Ron Jans! 
 5. Ntb: sponsoractiviteit voor alle sponsoren (dus inclusief de reclamebordhouders), eens in de twee jaar. 

 

Voor volgend seizoen staan de eerste twee activiteiten vast, namelijk de uitwisseling met de business club van KOSC, d.d. 7 september 2023, bij SDC. En op 12 januari een sponsoravond bij de W&B, met Wout Brama, Arnold Bruggink, FC Twente-watcher Leon ten Voorde en Tijmen van Wissing (bekend van TV).

  

Het lidmaatschap van Schwung biedt verder standaard de volgende voordelen

 1. een reclamebord. In tegenstelling tot voorheen, is het niet meer nodig apart een reclamebord af te nemen. 
 2. bij toerbeurt sponsor van de wedstrijdbal en/of de thuiswedstrijd van het vlaggenschip. 
 3. vermelding van de Schwung-sponsoren op de Tv-schermen in de kantine  
 4. mogelijkheid om vacatures te plaatsen op de Tv-schermen in de kantine
 5. vermelding in het programmaboekje bij thuiswedstrijden van het eerste elftal 
 6. verbondenheid aan de SDC Academy S-Cool 
 7. vermelding op de sponsorwand die bij de hoofdingang is geplaatst.
  Dit is die sponsorwand:

Sponsorwand.jpg

Ten slotte social media. We realiseren ons, dat dit aspect voor vele bedrijven steeds belangrijker wordt. Wij willen social media effectiever inzetten en de Schwung-leden door het jaar heen volgen en linken aan SDC‘12. Worden er bijvoorbeeld in het kader van S-Cool jeugdtrainers opgeleid, dan posten we een bericht dat dit mede mogelijk is gemaakt door de specifieke Schwung-leden.  

Met uniforme look & feel-berichten willen we de zichtbaarheid en de betrokkenheid van de diverse doelgroepen vergroten. Te denken valt verder aan het taggen van spelers en sponsoren, uitlichten bal-/wedstrijdsponsor, benoemen pupil van de week, plaatsen van opstellingen en aankondigen van wedstrijden (bijv. derby). 

 

Hieronder ter verduidelijking de inhoud van het Schwung-lidmaatschap, afgezet tegen wat een basissponsor (€500) en een reclamebord-sponsor (tussen €200 en €550) aangeboden krijgen, waarbij opgemerkt moet worden dat wij voornemens zijn voor wat betreft de reclameborden een prijsverhoging door te voeren, na 24 jaar zonder enige prijsverhoging.  

Het Schwung-lidmaatschap bedraagt €1200 per seizoen. 

Schwung_lidmaatschap.png


Heeft u interesse en/of wilt u lid worden van Schwung, schrijf dan aub een mailtje naar [email protected] of neem contact op met een van de leden van de sponsorcommissie. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Sponsorcommissie SDC‘12

 

René Zwiep  

[email protected]   

06 - 30 65 06 55

Ruben Kremer    

[email protected]

06 - 22 41 23 22

Arnold van der Woning 

[email protected] 

06 - 22 99 44 27

Eric Boerkamp 

[email protected] 

06 - 44 18 84 88

Aloys den Ouden  

[email protected] 

06 - 51 24 80 56

Arjen Meinders

[email protected]

06 - 48 45 26 43voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!