Hoofdsponsors

Henk Nijenhuis Toernooi (sv Hector, Goor)

sv_Hector.jpg

Een super gezellig toernooi voor alle voetbaljongens en -meiden!

 

Beste sportvrienden,

SV Hector (Goor) wil graag bij deze de jeugdteams van SDC '12 van harte uitnodigen voor het Henk Nijenhuis toernooi, dat zal worden gehouden op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024.

Ons groots opgezette en super gezellige toernooi mag zich dan voor de 40ste keer rekenen tot een van de fijnste toernooien voor uw jeugdteam, waarbij de JO13 zal strijden om de Henk Nijenhuis Bokaal.

Als organisatie zullen wij er alles aandoen om het voor uw voetbaljeugd en publiek een onvergetelijk evenement te laten zijn

Een sportief toernooi als fantastische afsluiting van een gezellig en sportief voetbalseizoen voor alle voetbaljeugd.

Op zaterdag 1 juni wordt er op ons Henk Nijenhuis Toernooi gespeeld  door de welpen/mini’s/JO7, onder-9, onder-13 teams (welpen/mini’s/JO7 en-9 in de ochtend en onder-13 in de middag).

Op zondag 2 juni wordt  er gespeeld worden de onder-9, onder-15, onder-17, onder-19 en onder-20 (onder-15 in de ochtend en onder-17, -19 en -20 in de middag).

Uw vereniging kan voor de volgende categorien teams inschrijven:
- Welpen/mini’s/JO7/MO7
- JO/MO9
- JO/MO11
- JO/MO13
- JO/MO15
- JO/MO17
- JO19
- MO20

Deelname is gratis en inschrijven kunt u via onderstaande link:
 www.tournify.nl/live/henknijenhuistoernooi

Aanmelding kan  ook per mail naar onze toernooileider Andrea Driezes, [email protected] 
Graag even in de mail uw contactgegevens vermelden en welk(e) teams(s)  het van uw vereniging betreft.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname per mail. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelden, dus wees er a.u.b. tijdig bij, vol = echt vol.
Aanmeldingen dienen uiterlijk vrijdag 1 maart 2024 bij ons binnen te zijn. 

In mei 2024 zult u per mail het programma toegestuurd krijgen.

Vanzelfsprekend hopen wij uw vereniging in juni 2024 met een of meerdere teams  te mogen verwelkomen op ons toernooi, waarbij er naast bekers voor de winnende en hoogst eindigende teams, voor elke deelnemer na afloop een leuke attentie in de vorm van een medaille in ontvangst kan worden genomen,

Naast dat er op de velden door de voetballers en voetbalsters gestreden zal worden, zullen wij als toernooiorganisatie ook zorg dragen voor een gezellig randprogramma.

Wij hopen er met z’n allen een groots en onvergetelijk voetbalfeest van te maken en kijken uit naar jullie komst!

Voor nadere inlichtingen en/of vragen omtrent ons Henk Nijenhuis Toernooi mag u natuurlijk te allen tijde contact opnemen met onze wedstrijdleiding Andrea Driezes. Dit kan zowel per mail als per telefoon.

Wij wensen jullie met de jeugdteams allemaal een gezellig en sportief voetbalseizoen toe en daarna graag tot ziens op ons 40ste  Henk Nijenhuis Toernooi op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024.

Mede namens de organisatie Henk Nijenhuis Toernooi 2024,
Met vriendelijke groet,

Andrea Driezes
Wedstrijdleiding SV Hector
Goor

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!