Hoofdsponsors

Nieuwsberichten

Update: Voorlopige teamindelingen seizoen 2021-2022

29 juni 8:30  Hieronder een overzicht van de voorlopige teamindelingen voor het aankomende seizoen (Excel-bestand):meer »


Update Corona

15 juni 15:45  Afgelopen weken zijn er nogal wat vragen gekomen naar aanleiding van de door de overheid versoepelde redenen. De vragen zijn met name omtrent het douchen en het gebruik van de kantine.meer »


In Memoriam: Erik Stokkers

13 juni 14:30  Wij ontvingen het droevige bericht dat op 63-jarige leeftijd onze oud-trainer Erik Stokkers is overleden.meer »


Nieuwe behandeltafel

4 juni 12:00  In de eerste week van juni werden wij blij verrast door een telefoontje van Matthijs Leferink van Leferink Fysiotherapie met de vraag of wij belangstelling hebben voor een behandeltafel. De behandeltafel is beschikbaar gekomen doordat de vader van Matthijs is gestopt met het geven van cursussen.meer »


Regiocup (jeugd) gaat 5 juni van start!

4 juni 10:15  Zaterdag 5 juni gaan we weer van start met voetballen in competitie verband, de Regiocup. De officiële start was al eerder gepland maar de corona maatregelen gooiden nog telkens roet in het eten. Gelukkig kunnen we weer starten. meer »


Lotte Masseling naar FC Twente en geselecteerd voor Oranje

31 mei 11:15  In de week van 24 mei jl. heeft Lotte Masseling een uitnodiging ontvangen voor de voorselectie van het Nederlands JO16 meiden team.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!