Scheidsrechter

Sehovic, D.

Accommodatie

Onbekend

Na de overwinning van vorige week wisten we allemaal dat er wederom iets te halen viel in de 9de wedstrijd van het seizoen. De tegenstander was deze keer HZVV JO17-1. Een zeer onbekende ploeg, die echter wel hoog op de ranglijst stond. Ze stonden namelijk op de 2de plek. Het was voor ons echter duidelijk dat in onze, soort van chaoscompetitie, alles mogelijk was. Iedereen kan namelijk van iedereen winnen, en dat maakt de competitie ook weer leuk. We speelden dus wederom om de punten. De wedstrijd begon en het werd meteen duidelijk dat wij de betere, voetballende ploeg waren. De opbouw was goed en iedereen stond eigenlijk wel zijn mannetje. Door de hoge druk die we op HZVV zetten lukte het ons al om in de 12de minuut de openingstreffer te maken. Na een overtreding aan de zijkant van het zestienmetergebied besloot Tom de vrije trap erg strak en laag voor te geven, met een curve die er voor zorgde dat de keeper niet goed kon inschatten waar de bal terecht zou komen. Vervolgens werd de bal niet aangeraakt en belandde deze in het doel (1-0)! Na de 1-0 zakte ons spel zoals gewoonlijk weer iets in. Minder duels werden gewonnen en er waren veel slechte, domme passes. Daan kreeg echter nog wel een goede kans op de 2-0. Het lukte hem op fraaie wijze 2 man te passeren en vervolgens kwam hij 1-op-1 met de keeper, maar helaas lukte het hem niet te bal achter de keeper te krijgen. In het verdere verloop van de eerste helft gebeurde er vrij weinig. Er was hier vooral sprake van slordigheid bij beide partijen. Ruststand: 1-0. We gingen tevreden de kleedkamers in. We wisten dat het mogelijk was de 3 punten in Denekamp te houden, en zo begon de 2de helft. We begonnen de 2de helft zeer sterk. Duels werden gewonnen, er was diepgang in het spel en dit leidde tot de 2-0! Na een voorzet uit een vrije trap voor ons, belandde de bal op de zestienmeter terecht. De bal werd breed gegeven aan Wietse, die de bal vervolgens op heerlijke wijze binnen schoot. Vanuit een bijna onmogelijke hoek lukte het hem de bal in het dak van het doel te schieten. Er was veel verbazing dat de bal er in vloog en vervolgens was iedereen zeer blij met dit doelpunt (46e min)! Na dit doelpunt zakte ons spel wederom wat in. We waren nog wel de betere partij en we kregen ook nog de kans om de 3-0 te maken, maar het lukte ons niet de kans te benutten.  Vervolgens kwam Willem er in de 49ste minuut voor Mick Poelman in, die wederom een sterke wedstrijd had gespeeld. HZVV begon steeds meer druk op ons uit te oefenen, waarna ze op ongelukkige wijze de 2-1 wisten te maken. Na een mislukte aanval kregen ze een corner, waarna ze deze uit de kluts wisten te scoren. Een lelijk en onnodig tegendoelpunt (58 min). In de 60ste minuut kwam overigens Thijs Weusthof in het veld voor Derk. In het verdere verloop van de wedstrijd ging het eigenlijk heen en weer tussen beide partijen. HZVV kreeg echter weer geloof waarna ze steeds meer druk gingen zetten en dus ook meer in de aanval kwamen. Tot aan de 75ste minuut gebeurde er vrij weinig. Op dit moment kwam Jordis er overigens in voor Mick Postma. Vanaf dit punt gooide HZVV de bal namelijk vaak in ons strafschopgebied, alhoewel ze geen grote kansen wisten te creëren. De taak voor ons was dus de 3 punten met alles wat we hadden te verdedigen. We speelden dus op de counter, om misschien nog wel een extra goal te kunnen maken. Deze mogelijkheid kwam er voor Mick Bos, maar het lukte hem niet de keeper te passeren. We maakten in verdedigend opzicht vervolgens geen fouten en hierdoor pakten we de overwinning! Eindstand: 2-1! Een geweldig resultaat als je zou kijken naar de positie van HZVV! Iedereen was natuurlijk erg blij en tevreden met dit wederom goede en sterke resultaat! De 3 punten bleven dus in Denekamp!

Volgende week (zaterdag aanstaande) is de tegenstander Emmen JO17-1. Wederom een thuiswedstrijd. Deze wedstrijd vindt dus plaats op 12 november om 14:30.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!