Accommodatie

Onbekend

(Wedstrijdverslag van DZOH)

' 24-09-16 DZOH O17-1 – SDC’12 O17-1 3-0

Op een mooie nazomerdag werd om 11.30 uur afgetrapt. Met nog altijd Frank en Dennis geblesseerd begon DZOH O17-1 in de 4-3-3 opstelling en neemt het initiatief. De gasten uit Denekamp zijn fysiek sterk maar moet al vrij snel in de verdediging en op een vrije bal na die via de bovenkant van de lat over gaat komt er weinig vuurwerk van de gasten.

DZOH daarentegen komt steeds beter in de wedstrijd en bij een goede combinatie die door Lars wordt opgezet komt hij alleen voor de keeper en schiet binnen echter de grensrechter zag er buitenspel in en het blijft 0-0. Bij een volgende aanval komt Rob voor de keeper maar zijn schot gaat op de paal. DZOH is duidelijk de betere ploeg en de gasten komen niet van hun eigen helft.

De 1-0 valt als Lars (met nieuwe contactlenzen) vanaf rechts een goede voorzet geeft en Ronald fraai inkopt. Binnen vijf minuten wordt het ook al 2-0 als de keeper balverlies leidt en Tarik attent is en de bal eenvoudig binnenschiet. DZOH blijft SDC onder druk zetten en na een smerige
overtreding mag Tom B aanleggen voor een vrije bal die Max maar net naast schiet. Kansen op de 3-0 komen er genoeg maar het lukt de voorhoede van DZOH niet om te scoren. Na 20 minuten slaat het concentratieverlies toe en wordt het spel er niet beter op. Veel balverlies en overtredingen aan beide kanten zorgen ervoor dat iedereen blij is dat het rust wordt.

Na de rust pikt DZOH de draad weer op en komt het al snel op 3-0 als Max van afstand schiet en de keeper de bal niet klem krijgt. Ronald had dit gezien en was als eerste bij de bal om de bevrijdende 3-0 binnen te tikken. De gehele tweede helft blijft het beeld gelijk, DZOH zet SDC onder druk en de gasten komen vrijwel niet tot kansen. Pim had achteraf beter zijn playstation kunnen meenemen want hij heeft in de tweede helft niet meer dan 3 ballen gehad. Intussen is Hugo ingevallen na een lange blessure en kan weer even wennen aan het gras. Ondanks kansen voor Ronald en de ingevallen Tom H en een te zacht schot van Ruud blijft het 3-0.

DZOH heeft deze wedstrijd eenvoudig gewonnen maar had ook met gemak een hogere score kunnen behalen. Volgende week komt medekoploper Be Quick´28 O17-1 uit Zwolle om 1100 uur op bezoek en zullen we kunnen zien of DZOH mee kan blijven doen om het periodekampioenschap.'

Wij (SDC '12 O17-1) spelen volgende week zaterdag thuis tegen Longa '30 O17-1. Aftrap in Denekamp is om 11:00 uur.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!