DENEKAMP
tel. 0541-351919

Opstelling: B. Engbers, R. Kuiper, R. Blokhuis, S. Haafkes, S. Peters, M. Blokhuis, T. Blokhuis, J. Moore, L. Blokhuis en C. Kao
Wissels: J. van Ommen, M. Zwiep, M. van der Woning, J. Nijhuis en K. Segerink

Deze zaterdag kwam directe concurrent Juventa '12 op bezoek in Denekamp. Juventa is de hekkensluiter en staat 1 plaats onder SDC '12. Een zeer belangrijk duel dus.
Na de 0-4 overwinning van de week ervoor wil SDC ’12 dat goede gevoel doortrekken en deze zaterdag wederom winnen.
Dit lijkt er ook wel in te zitten want SDC ’12 is vanaf het fluitsignaal de betere ploeg. Dit resulteert in de 18e minuut in een goal voor Rob, althans, als hij niet buitenspel had gestaan. De stand blijft dus 0-0.
Vervolgens breekt een periode aan van weinig kansen aan beide kanten.
In de 42e minuut weet SDC ’12 dan toch de score te openen. Onze topscorer Mart Blokhuis kopt knap binnen en tekent voor de voorsprong van SDC ’12. 1-0 is ook de ruststand.

In de rust hebben geen wissels plaatsgevonden dus de tweede helft wordt gestart met dezelfde 11 namen. In de tweede helft is er ook geen vuiltje aan de lucht voor SDC '12, zelf weet het ook niet veel kansen te creëren maar de voorsprong is niet in gevaar. In de 69e minuut vinden er 2 wissels plaats aan de kant van de thuisploeg, Max en Jelmer vervangen Tom en Rob. 10 minuten later weet SDC ’12 dan toch de voorsprong te vergroten wanneer Len Blokhuis de 2-0 maakt. Hierna lijkt de wedstrijd ook wel gespeeld. In de 86e minuut komt Melle in het veld voor Chantrak. 4 minuten later is het dan ook Melle die de 3-0 binnen jaagt en dit viert hij op eigen wijze met 2 vingers in de oren.
Dan vind er nog een mooi moment plaats, Teun Roeleveld mag na 3 maanden blessureleed zijn rentree maken. Welkom terug Teun! Tegelijkertijd valt Jannus ook nog in. Niet veel later fluit de scheidsrechter af. SDC ’12 wint voor de tweede keer op rij, en weer zonder tegengoals.

Volgende week gaat SDC ’12 op bezoek bij de nummer 2, Enter Vooruit. Het belooft een lastige pot te worden waar SDC ’12 goede zaken kan doen. Tot dan!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!