K. Segerink, J. Albers, L. Bekhuis, R. Blokhuis, S. Peters, J. Nijhuis, M. van der Woning, T. Blokhuis, M. Blokhuis, M. Zwiep, C. Kao
Wissels:
J. van Ommen, R. Kuiper, S. Haafkes, T. Roeleveld, B. Engbers, M. Bos

Op zaterdag 24 september treedt het vlaggenschip van SDC '12 aan voor haar eerste competitiewedstrijd in de 3e klasse.
Het speelt tegen De Esch in Oldenzaal. Na een goede bekercampagne hoopt SDC deze goede lijn voort te zetten in Oldenzaal.
SDC '12 begint energiek aan de wedstrijd en heeft meteen de overhand. De Esch zakt in en laat SDC het spel bepalen.
In de 8e minuut is het dan ook Chantrak die 1 op 1 met de keeper wordt gezet, helaas redt de keeper.
Tevens werd hij ook later afgevlagd door de grensrechter.
In de 19e minuut krijgt Max nog een mogelijkheid op de 0-1, helaas gaat deze kans naast.
Na 20 minuten begint de wedstijd een beetje dood te bloeden en is het vrij slordig aan beide kanten.
Tot aan de rust gebeurt er vrij weinig en wordt er gerust met de brilstand op het scorebord; 0-0.

In de tweede helft blijft het nagenoeg hetzelfde spelbeeld, slordig aan beide kanten en het gaat op en neer.
Het zijn kleine speldenprikjes aan beide kanten, het leidt echter niet tot grote kansen.
De Esch krijgt op het gegeven moment een grote mogelijkheid voor open goal, deze wordt echter naast geschoten.
Melle krijgt ook nog een mogelijkheid op de 0-1, de keeper redt knap.
Na een standaard situatie komt de bal hoog richting Kick, hij laat de bal los en De Esch maakt de 1-0.
Dit is een flinke tik die SDC niet meer te boven weet te komen, want De Esch maakt later ook nog de 2-0.
Er wordt verloren in een chaotische pot in Oldenzaal.

Volgende week zaterdag wordt er om 15:00 uur thuis tegen SV Losser gespeeld.
Kop omhoog en met goede moed wordt deze wedstrijd begonnen.