tel. 0546-571070

Opstelling: K. Segerink, J. Albers, R. Blokhuis, L. Bekhuis, S. Peters, J. van Ommen, M. Blokhuis, M. Van der Woning, J. Moore, M. Zwiep, C. Kao

Wissels: C. Bruins, M. Bos, T. Zanderink, T. Blokhuis

Zaterdag 28 oktober jl. gaat SDC '12 op bezoek bij Juventa ’12 in Wierden.

Juventa heeft 1 punt meer dan SDC ’12, dus bij een overwinning klapt SDC ’12 eroverheen en doet dan goede zaken.

SDC ’12 begint geweldig aan de wedstrijd want in de 4e minuut is het Jaden met een solo van eigen helft en een geweldige afronding die zorgt voor 0-1. Niemand kon hem stoppen bij Juventa.

Niet veel later wordt het nog mooier voor SDC '12, Melle weet namelijk in de 11e minuut de 2-0 te maken. Wat een luxe voor SDC ’12, dat echt de betere is vandaag.

In minuut 32 is het Jarrin die een overtreding maakt in de eigen 16, de scheidsrechter geeft een penalty en Juventa weet deze te verzilveren: 1-2.

Nu is het zaak voor SDC '12 om niet voor rust nog tegen een gelijkmaker aan te lopen. Dit lukt, en hoe.

Melle weet in de 40e minuut zijn 2e van de dag te maken en zet SDC ’12 op een 1-3 voorsprong. Geweldig. Met deze tussenstand wordt de kleedkamer opgezocht.

Na rust is het zaak voor SDC ’12 om scherp te blijven en geen persoonlijke foutjes te maken. In minuut 54 is het echter wel Juventa dat scoort en de 2-3 op het scorebord noteert. Scherp blijven nu!

In minuut 73 wisselt SDC ’12 2 keer, Tom en Mick vervangen Melle en Max. Deze wissels pakken goed uit want 4 minuten later maakt Chantrak na een mooie aanval de 4-2, dit mag niet meer misgaan voor SDC’12.

Toch weet Juventa 3 minuten later na balverlies van Mart op het middenveld de 3-4 te maken, billenknijpen dus.

SDC '12 wisselt nog 2 keer in de 90e minuut. Cas Bruins en Tim Zanderink komen in het veld voor Jaden en Chantrak. Mooi moment voor Tim, want dit is zijn debuut in de hoofdmacht van SDC’12.

SDC '12 knokt voor elke meter en dit betaalt zich uit want het wint met 3-4 van Juventa in een geweldige wedstrijd. Klasse gedaan door SDC’12.

SDC ’12 weet dan eindelijk de eerste overwinning te pakken op deze zaterdag, nu is het zaak om deze stijgende lijn voort te zetten. Dit moet gebeuren tegen Enter Vooruit op het eigen sportpark, De Molendijk. Aanvang is 15:00. Tot dan!