DAARLERVEEN
tel. 0546-641692

Opstelling: K. Segerink, R. Kuiper, R. Blokhuis, S. Haafkes, S. Peters, J. van Ommen, M. Blokhuis, T. Blokhuis, L. Blokhuis, M. Zwiep, C. Kao
Wissels: B. Engbers, B. Eenjes, L. Bekhuis, J. Moore, J. Nijhuis, M. van der Woning, M. Bos, S. Peters

Op deze koude zaterdagmiddag mocht er een mooi eind gereisd worden naar Daarlerveen. Men had er zin in deze dag en dat was ook zeker te zien in het eerste half uur. De wedstrijd begon heel goed met 2 kleine kansjes aan de kant van SDC. Maar toen kwam er de 1-0 aan de kant van Daarlerveen uit een corner. Vanaf dat moment ging het aardig bergafwaarts, al snel volgde de 2-0 door een communicatiefout achterin en de 3-0 door een zondagschot op de zaterdag. Nog geen 5 minuten later kreeg Daarlerveen een discutabele penalty op slag van rust. Deze werd benut door Daarlerveen. Er werd gerust met een 4-0 achterstand.

Na rust begon SDC '12 weer ijzersterk. Twee opgelegde kansen voor Melle en Mart, maar helaas weten ze beide niet te scoren. SDC '12 speelt hierna prima en is eigenlijk de hele wedstrijd iets beter dan Daarlerveen, maar daar koop je natuurlijk niks voor. De hoop op een miraculeuze comeback van SDC ’12 begint langzamerhand te vervagen. SDC ’12 weet niet meer te scoren, Daarlerveen weet dit echter nog wel te doen. Zij scoren namelijk in de 90e en 92e minuut nog de 5-0 en 6-0. De 6-0 op prachtige wijze vanaf eigen helft.
6-0 is tevens ook de einduitslag.

Het is nu zake voor SDC ’12 om niet bij de pakken neer te gaan zitten en meer dan 100% te geven bij de komende wedstrijden. Om te beginnen aankomende zaterdag thuis tegen SVVN, een relatief onbekende ploeg voor SDC ’12.
SDC ’12 staat nu 3 punten los van de laatste plek, hier moet men zo snel mogelijk van weg zien te komen. Elk punt telt nu!