7591ZZ
DENEKAMP
tel. 0541-351919

Opstelling: Kick Segerink, Semonway Sein, Rob Kuiper, Jurre Blokhuis, Jouri Mensink (Zat.2), Rick Scholte Lubberink, Daan Oude Bruinink, Gijs Kluvers, Dirk Smellink, Huub Kooiker, Sven Froeling.

Wissels: Jaap Mulders, Cas Hesselink, Loek Bekhuis (JO19-1), Stijn Peters (JO19-1)

Afwezig: Dirk van der Woning, Daan Aveskamp, Mick Bos, Roel Meinders, Jelle Peters (allen geblesseerd)

Na de wanvertoning van vorige week in Tubbergen tegen TVC'28 3, kwam De Tukkers uit Albergen op bezoek. Vorige week vielen Daan en Roel helaas geblesseerd uit. Zij zullen een tijdje niet inzetbaar zijn. Daarnaast komen Mick en Jelle langzamerhand weer terug van hun blessure. De blessure van Dirk zal nog wel maanden duren. Hierdoor was SDC'12 2 noodzakelijk om wat leenspelers te gebruiken. Goalmachine Jouri van Zaterdag 2 stond meteen in de basis. Daarnaast waren Loek en Stijn van JO19-1 ook aanwezig, zij begonnen op de bank.

De Tukkers kon voorhand als lastige tegenstander worden beschouwd. Het had slechts 2 doelpunten voor, en maar liefst 0 tegen, een lastige opgave dus.

De wedstrijd ging gelijk op, maar in de 6e minuut leken we op een 0-1 achterstand te komen, echter stond de spits van De Tukkers buitenspel en ging de goal niet door. Onze leenspits Jouri wist 3 minuten later wel het net te vinden. Een goede actie van Dirk Smellink op de flank resulteerde in een voorzet richting Huub, die wist echter de bal niet goed te raken, waardoor voor de voeten van Jouri viel, die overtuigend de 1-0 tegen de touwen schoot. Na een kwartier bracht de spits van De Tukkers de stand weer tot 1-1. De spits werd door de verdediging compleet over het hoofd gezien, waardoor hij gemakkelijk kon binnenschuiven.

De rust werd genaderd door enkele dreigingen aan beide kanten, het leverde tot nu toe echter geen doelpunten op. Het rustsignaal werd beklonken met een 1-1 stand.

In de rust werd Jurre vervangen voor Loek, die hoorder zijn debuut maakte voor de senioren. Na rust was het dit keer SDC'12 2 dat goed begon, Rick Scholte Lubberink wist na enkele seconden de 2-1 op het scorebord te zetten. Na een goeie pass van Dirk Smellink, kon Rick de bal over de keeper van de Tukkers schieten. Lang wist SDC'12 2 hier niet van te genieten. Het was wederom een corner van de Tukkers dat resulteerde in de 2-2 stand. Rob wist op de lijn de bal net niet tegen te houden.

Wederom was het een spannende helft, kansen aan beide kanten, en doelpunten zullen er vallen. Inmiddels waren Cas Hesselink en Jaap Mulders in de 60e minuut ingevallen voor Jouri en Semonway, Semonway zal later deze middag nog bij het 1e mee moeten doen. In de 69e minuut was het wederom Rick die de voorsprong op het scorebord zette. Dit keer was het Sven Froeling die een goeie pass verstuurde naar Rick.

Inmiddels was Stijn Peters ingebracht voor Huub Kooiker.

SDC'12 2 leek de wedstrijd op slot te gooien en de eerste overwinning binnen te slepen, hier had de scheidsrechter echter weinig trek in, die in de 81e minuut makkelijk een penalty toekende aan de Tukkers. Kick wist de penalty niet te stoppen, ondanks hij er nog met zijn vingers aanzat, vloog de bal via de paal binnen, stand wederom gelijk. Drie minuten later leek het dan toch nog in duigen te vallen. De Tukkers kwam voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong.

Toch kwam SDC'12 2 knap terug, een voorzet werd doorgekopt door Rob Kuiper, die Stijn wist te bereiken. Stijn schoot de verdiende gelijkmaker binnen, waardoor het eerste puntje voor SDC'12 2 in de competitie een feit was. Gezien het spelbeeld, was dit misschien ook wel een terechte uitslag, maar toch waren de spelers teleurgesteld en leefde het gevoel van dat er meer in had gezeten.

Zondag 23 oktober heeft het team vrij af. Om op Zondag 30 oktober opgeladen de volgende thuiswedstrijd te spelen tegen W.V.V.'34 2, die knap de 3e plek bezetten in de competitie.