tel. 0546-621885

Opstelling: Kick Segerink, Rob Kuiper, Jurre Blokhuis, Jaap Mulders, Cas Hesselink, Daan Aveskamp, Daan Oude Bruinink, Gijs Kluvers, Huub Kooiker, Roel Meinders, Sven Froeling.

Wissels: Rick Scholte Lubberink, Dirk Smellink en Mart Bolscher (JO19-1)

Afwezig: Semonway Sein (Deed mee bij het 1e), Mick Bos (Geblesseerd), Dirk van der Woning (Geblesseerd), Jelle Peters (Ziek)

De eerste twee competitiewedstrijden werden verloren. Het was noodzakelijk om dan toch een keer een overwinning te boeken. SDC'12 treedde met de nodige wijzigingen in de basis, aan tegen TVC'28 uit Tubbergen. Jaap mocht zelfs in de spits starten.

Al snel werd duidelijk dat er weinig viel te halen in Tubbergen, nou niet zo zeer dat het een denderend team was uit Tubbergen, maar voornamelijk het vertoonde spel vanuit de kant van SDC'12.

Na een kleine 20 minuten, stond TVC'28 al met een royale 3-0 voor. SDC'12 slaagde er niet in om 3 corners weg te werken, waardoor SDC'12 al snel tegen een ruime achterstand aan keek. In die tussentijd werd er na de 2-0 nog wel een doelpunt ontnomen voor SDC'12. Er werd gevlagd voor buitenspel, maar hier had iedereen in het veld zijn bedenkingen bij.

Het werd in de 31e minuut zelfs nog erger. TVC'28 gooide er een lange bal overheen, waar uit het niets een speler zo door kon lopen, over het hoofd gezien door de verdediging. De wedstrijd was gespeeld. 4-0 bij rust.

Na de rust kwam Rick in het veld voor Gijs. Alleen had dit weinig invloed op de wedstrijd. 10 minuten na rust lag de bal er al weer in. 5-0. Toch was de pret voor TVC'28 nog niet over. in de 59e minuut wederom uit een corner vloog de bal er in. 6-0. Inmiddels was Mart Bolscher ook ingevallen voor Cas Hesselink.

De storm van TVC'28 bleef uit, waardoor er een ruime 20 minuten rust in de tent was. Als klap op de vuurpijl kwam dan in de 85e minuut nog de 7-0.

Een wanvertoning voor SDC'12, dat terecht met 7-0 de boot in ging in Tubbergen. Het wordt tijd om de rug te gaan rechten. Aankomende tegenstanders zijn ook niet de makkelijkste, waar we De Tukkers, W.V.V.'34 en STEVO zullen treffen. Al met al fysieke tegenstanders, waar we het voorgaande jaren al lastig tegen hebben gehad.

Volgende week speelt het tegen de Tukkers uit Albergen. Zij hebben inmiddels 5 punten, 2 doelpunten voor en 2 tegen. Het stugge team uit Albergen, komt volgende week naar Denekamp.