Hoofdsponsors

BWO geeft SDC '12 'flinke tik op de neus'

SDC '12 1 (zon)

0 - 4

BWO 1 (zon)

Competitie

2e klasse J

Datum

27 februari 2022 14:00

Scheidsrechter

P.J. Bloksma

Accommodatie

Sportpark De Molendijk
Kappelhofsweg 12
7591ZZ
DENEKAMP
tel. 0541-351919

27-02-2022: SDC ’12 1 - BWO 1

Opstelling
Doel: Bas
Achterhoede: Rick, Jori, Niels en Stijn Middenveld: Tim, Mick D en Mick P Voorhoede: Chantrak, Mart en Niel Reserves: Jannes ( 2e), Dirk (2e), Bram, Cas ( 2e) en Tom
Geblesseerden: Jouri en Jaap
Afwezigen: Stef, Lars, Jesper, Jarin, Melle en Daan   

De eerste thuiswedstrijd van het jaar 2022. Hopelijk staat het vizier op scherp na de oorwassing van vorige week in Groenlo. BWO staat 9e en SDC ’12 7e.

Op voorhand dus een wedstrijd die wel eens interessant zou kunnen worden. 
Als BWO het veld in komt valt op dat ze of Oekraïne en groot hart toedragen of dat ze een grote fout hebben gemaakt door met een geel/blauw shirt te gaan spelen i.p.v. met het mooie blauw/wit gestreepte tenue. 

SDC ’12 start fris en poogt met een hoog tempo met goede loopacties BWO vast te zetten. Dit lukt alleen in het begin, want al snel (10 minuten) kijken de Denekampers al tegen een 0-1 achterstand aan. Een aanval op links maakte dat Niels alleen tegen 2 Hengeloers kwam te staan. De spits lette goed op en tekende de 0-1 aan. SDC ’12 komt nauwelijks tot aanvallen en is niet gevaarlijk. BWO wacht af tot het middenveld, poogt de bal te veroveren en komt er dan snel uit. In de 23e minuut lukt dit BWO weer en met een goede steek-pass komt de rechtsbuiten alleen op Bas af. Hij redt echter attent. SCD ’12 kan geen gevaar stichten en is onmachtig. Chantrak en Niel zijn op de vleugel lam. Een degelijke obstructie levert Jori na een half uur de gele kaart op. In de 32e minuut komt er een diepte-pass van de laatste linie naar de rechtsbuiten. Deze bal wordt achter Rick gelegd en de rechtsbuiten geeft strak voor. De spits loopt de bal simpel binnen en brengt de stand daarmee op 0-2. Opvallend is dat het stil is en weinig wordt gecoacht naar elkaar.

Na rust komt Tom voor Mick P. en Niel wordt gewisseld voor Dirk. SDC ’12 komt opportunistischer uit de kleedkamer en start fris aan de tweede helft. De bal gaat iets sneller rond en SDC ’12 weet dit een kwartier goed vol te houden. BWO blijft loeren en is soms gevaarlijk met de uitval. In de 68e minuut gaat Stijn eraf voor Jannes. Het luidt een fase van weer rommeligheid in. Besluiteloos voetbal speelt BWO in de kaart. Heel illustratief is de 0-3 in de 70e minuut. 
Een strakke corner wordt afgeslagen en komt via het been van Tim alsnog in het doel. Ongelukkig!
In de 77e minuut is eigenlijk de laatste stuiptrekking dat Jori gewisseld wordt voor Jannes. Het spelbeeld blijft hetzelfde. BWO blijft loeren op snelle uitvallen bij balverlies van SDC ’12. In de 83e minuut lukt dit weer eens. Een voorzet van rechts blijft in de 16 in de kiem smoren. Er wordt gekeken, te laat geanticipeerd en de inlopende middenvelder van de Blauw-witters kan de bal beheerst achter Bas prikken: 0-4.
De wedstrijd wordt uitgespeeld en op tijd afgeblazen. 

De tweede week achtereenvolgend dat SDC '12 er met 4-0 afgaat. Dit is SDC ’12 onwaardig. Er zullen hopelijk a.s. weekend (uit naar Vogido) enkele jongens terugkeren, met een plan gevoetbald gaan worden èn met meer snelheid erin.
Dan moet het weer lukken om in Enschede drie punten te gaan pakken.

Overige uitslagen 27-2-2022:
Bon Boys - NEO: 1-1
Achilles’12 - Schalkhaar: 2-1
ATC’65 - Whije: afgelast
Barberos - Grol: afgelast
Suryoye - Vogido: 4-0

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!