C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse M

31 oktober 2015 12:30

Hesselink, R.L.

Na 2 uitwedstrijden en een vrij weekend werd er op zaterdag 31 Oktober afgetrapt op sportpark Molendijk tussen SDC ' 12 C1 en Juventa ' 12 C1.
SDC ' 12 begon sterk aan de wedstrijd en kwam daardoor ook al snel op voorsprong door een doelpunt van Mick Postma op aangeven van Derk Kienhuis. SDC ' 12 ging door met goed voetballen en in de twaalfde minuut is het al  2-0 door Rick op een assist van Mick Postma. SDC ' 12 ging door met goed positiespel en creëerde veel kansen. In de 21ste minuut draaide Jannus met een mooie voetbeweging weg bij zijn tegenstander en scoorde een schitterende goal, de 3-0 staat op het scorebord. En nog geen twee minuten later was het weer raak 4-0 door een doelpunt van Derk Kienhuis. In de blessuretijd van de eerste helft werd het ook nog 5-0 door wederom een doelpunt van Derk Kienhuis op aangeven van Dirk. In de rust werd Derk Kienhuis er uit gehaald en werd Gijs erin gezet, Gijs werdt CV en Mick Postma schoof door naar 10 en Kay ging in de spits spelen.  Nadat Teun en Derk Morsink erin werden gezet was het snel daarna weer raak voor SDC ' 12, Mick Postma gaf een voorzet op maat naar Derk Morsink die kopte de bal op de lat maar Teun schoot de rebound genadeloos tegen de netten 6-0. 3 minuten na de 6-0 werd het 6-1 door een doelpunt van Juventa. SDC '12 verslapte en er werd onnauwkeurig gespeeld, veel duels werden er verloren en hierdoor kreeg Juventa steeds meer kansen en de meeste kansen werden gemist maar Juventa profiteerde in de 63e minuut en zette de 6-2 op het scorebord. SDC ' 12 hield vol en wonnen daarom ook dik verdiend de wedstrijd met 6-2.
Volgende week spelen wij de uitwedstrijd tegen nummer 2 TVC '28 C1 in Tubbergen.