65'

C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse M

17 oktober 2015 13:00

Ebbers, W.H.M.

SDC '12 C1 heeft afgelopen zaterdag met 4-3 verloren bij FC TRIAS C1. Om 13:00 uur was de aftrap in Winterswijk. De gehele eerste helft was FC Trias C1 de bovenliggende partij. Alle duels en 2e ballen werden gewonnen door de gastheren en ze kwamen na 3 minuten spelen al op een 1-0 voorsprong na een aanval over rechts, de bal werd goed voorgegeven en hard binnengekopt. 2-0 was een ongelukkig eigen doelpunt. Ook SDC was gevaarlijk via Derk Kienhuis maar zijn schot ging net naast . FC TRIAS scoorde daarna nog 2 keer en zo gingen wij met een 4-0 achterstand de rust in.
de 2e helfit waren de rollen volledig omgedraaid. SDC '12 speelde met veel inzet en beleving en wij creëerde kans na kans. Derk Kienhuis was van grote waarde en scoorde 3 keer. Jannus was nog dicht bij een doelpunt en ook Dirk, Mick Postma en Kay hadden mogelijkheden. Een gelijkspel was zeker terecht geweest maar helaas werden wij niet beloond op basis van de 2e helft. De jongens hebben zich uitstekend herstelt in de 2e helft! Over 2 weken spelen wij thuis tegen Juventa C1. Aftrap in Denekamp is om 12:30 uur.