Lochem SP C1

C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse M

5 september 2015 12:30

Capar, F.

SDC '12 C1 heeft de eerste competitiewedstrijd met 5-1 gewonnen van Sportclub Lochem C1.

Op een regenachtige zaterdag werd er om 12:30 uur afgetrapt op het hoofdveld. De eerste tien minuten ging het gelijk op. Sportclub Lochem C1 had iets een veldoverwicht en probeerde druk naar voren te zetten. SDC '12 C1 ging hier goed mee om en kwam er voetballend uit. In de 17e minuut resulteerde dit in de 1-0 door een doelpunt van Derk Kienhuis op aangeven van Mick Postma. Nog geen 3 minuten later stuurde Kay met een dieptepass Derk Kienhuis weg en Derk rond geweldig af, 2-0. Dit was tevens de ruststand.
Sportclub Lochem probeerde het SDC '12 moelijk te maken maar SDC '12 raakte hier niet van onder de indruk en ging door met goed voetbal en strijd tegen een fysieke tegenstander. In de 44e minuut maakte Derk Kienhuis dat ook zijn derde van de middag en 5 minuten later werd Teun weggestuurd en kon alleen doorlopen op de keeper, 4-0. Sportclub Lochem deed nog wel wat terug door de 4-1 te scoren in de 55e minuut. Na een goede actie en voorzet van Derk Morsink kon Rick de 5-1 op het scorebord zetten en dit was tevens de eindstand.
Altijd lekker om de 1e compeititewedstrijd winnend af te sluiten!
Volgende week gaan wij op bezoek bij Victoria '28 C1. De aftrap in Enschede is om 11:00 uur.