Zeb Van Os (scrimmage)
35'

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 49

4 maart 2017 8:30

Onder heerlijk voetbal weer moesten onze toppers van SDC'12 JO9-5 aantreden tegen Vogido uit Enschede. Ingedeeld in een nieuwe voorjaar reeks met nieuwe tegenstanders hoopten wij tegen deze teams wel te kunnen voetballen. In de najaars reeks waren de tegenstanders iets te sterk voor ons. Maar nu met een nieuwe indeling en een nieuwe speler, Zeb van Os,  zullen wij ons best doen om wedstrijden te winnen.
Toen de scheidsrechter er ook eenmaal was kon de wedstrijd beginnen, en voordat we het wisten lag de bal al in het net bij Vogido, een schitterd schot van onze nieuwkomer Zeb van Os. Wat een begin, gelijk op voorsprong komen, wat een weelde!! Gelijk daarna scoorden wij ons 2de doelpunt , gescoord door Jelle Reerink. Daarna kwam er een klein beetje de klad erin, door balverlies van ons scoorde Vogido de 2-1. Maar al snel scoorde Zeb zijn tweede van vandaag.
Vlak voor rust scoorde Vogido geheel onnodig de 3-2. Na de rust ging Sanne het doel verdedigen voor Brent, die de plaats overnam van Sanne voorin. Brent scoorde gelijk de 4-2. Achterin zorgden Renske, Giel en Pim ,samen met Sanne, ervoor dat Vogido niet meer scoorde de tweede helft. Op het middenveld hadden Tijn en Twan de regie in handen. Seb had er duidelijk zin in en scoorde nog 2 doelpunten. Uiteindelijk hebben we met 6-2 gewonnen, onze eerste overwinning dit seizoen!