Enschede SC JO17-1

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 4e divisie G

29 april 2017 14:30

Waanders, P.V.

Afgelopen zaterdag hebben wij onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen gespeeld tegen SC Enschede. Jarrin Albers doet de laatste wedstrijden bij O19 mee en Jordis was vandaag helaas afwezig.
SC Enschede strijd nog tegen degradatie en SDC '12 is al lang veilig.
Begin van de wedstrijd zijn er grote mogelijkheden voor zowel SC Enschede als SDC '12. Beide ploegen weten niet te scoren. Je merkt aan alles dat SC Enschede echt moet winnen en bepalen dan ook het spel, winnen de duels en 2e ballen. Door slecht uitverdedigen van ons weten de bezoekers rond de 16 meter de bal te veroveren en schiet de nummer 11 de bal binnen in de verre hoek, 18 min. 10 minuten later krijgen de bezoekers een penalty na een handsbal in de 16 meter, 0-2. Dit is tevens de ruststand.
In de 2e helft probeerden wij het spel naar ons toe trekken maar echt overtuigend is dit niet. Na een goede actie van de aanvaller van SC Enschede schiet hij de bal snoeihard tegen de touwen, 0-3. Na deze goal zijn wij helemaal niet meer in de wedstrijd gekomen en weet SC Enschede nog 2 keer te scoren. Het positieve aan de wedstrijd is geweest dat 2 spelers van O15-1 ook minuten hebben gemaakt. Zowel Teun Smellink als Rick Scholte Lubberink vielen prima in. Rick wist na een mooie aanval ook nog te scoren en zette de eindstand op het scorebord, 1-5.
Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen en zo blijkt maar weer dat je elke wedstrijd 100% moet zijn met veel beleving en inzet om tot een goed resultaat te komen.
Zaterdag gaan wij richting Emmen en trappen wij af om 14:30 uur tegen VV Emmen 017-1. Emmen strijd ook nog vol tegen degradatie dus wij weten wat ons te wachten staat. Het zou mooi zijn om dit goede seizoen met een overwinning af te sluiten!