Klinkende overwinning in Almelo tegen PH!

Scheidsrechter

Beckers, D.

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 8 april stond de uitwedstrijd tegen PH Almelo op het programma. De ontmoeting in Denekamp werd met 3-4 verloren.
In het begin van de wedstrijd was het een beetje aftasten van beide kanten. Hoe meer de wedstrijd vorderde werd het spelbeeld duidelijk. PH probeerde ons tijdens de opbouw vast te zetten. Een aantal keren werd PH gevaarlijk door balverlies van ons, wanneer wij nauwkeurig bleven in balbezit hadden wij erg veel ruimte op het middenveld en hier profiteerde wij een aantal keren van. Dit resulteerde in een paar mogelijkheden echter waren we niet dodelijk genoeg voor de goal en scoorden niet, 1 minuut voor het einde van de eerste helft profiteerde PH via de omschakeling en scoorden ze op een ongelukkige manier de 1-0.
Tijdens de rust werd er aangegeven door te blijven voetballen in een hoog baltempo we weer genoeg kansen zouden krijgen om te scoren. Alleen de kansen moeten erin!
Binnen een minuut na rust weet Dirk goed druk te zetten en veroverd de bal op het middenveld, Mick Postma ontvangt de bal en via een goede actie over rechts speelt hij Mick Bos aan die beheerst binnen schiet. Een minuut later is het wederom Mick Bos die weet te scoren, een schot wordt geblokt en komt voor de voeten van Mick die goed binnen schiet. Ongelofelijk want weer een minuut later scoort Mick Bos weer, ze'n 3e goal. Tom loopt 1 op 1 door op de keeper na een mooie aanval en hij plaatst de bal in de hoek maar de keeper weet deze bal nog net te raken. Net voordat de bal uitgaat tikt Mick Bos hem binnen, 1-3. De storm is hierna iets gaan liggen maar na 15 minuten laait deze weer op. Derk Kienhuis weet Tom in te spelen en Tom schiet de bal onhoudbaar binnen. In de 70e minuut stuurt Tom Thijs Weusthof via de linkerkant weg in de diepte en die kan alleen doorlopen op de keeper, Thijs schiet de bal onder de keeper door en zo staat het 1-5! 2 minuten later weet Tom in balbezit te komen door knullig balverlies van PH en Tom ziet dat de keeper te ver voor de goal staat en via een beheerste boogbal zet hij de 1-6 op het scorebord. Thijs Platvoet werd ook nog in de diepte gestuurd maar werd gehinderd door een speler van PH die een overtreding maakte, doorgebroken speler. De scheidsrechter gaf geel en iedereen was hier tevreden mee. Net voor het fluitsignaal zetten wij een mooie aanval op, uiteindelijk weet Tom een steekpass te geven op Kay die koelbloedig afmaakt, 1-7!!
Een geweldige en verdiende overwinning! Wij spelen ook volgend seizoen weer in de 4e divisie landelijk, top!!

aanstaande zaterdag spelen wij een oefenwedstrijd tegen 3e divisionist Oranje Nassau, aftrap 12:30 uur te Denekamp.
Er staan nog 2 competitiewedstrijden op het programma. Thuis tegen SC Enschede en de laatste is uit naar VV Emmen O17-1.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!