Scheidsrechter

Schwarte, J.

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag, op 1 april, speelden we de thuiswedstrijd tegen de nummer 8, Rohda Raalte. De vorige wedstrijd tegen Rohda eindigde in een sterke 2-1 overwinning. Die voorgaande wedstrijd was een zeer evenwichtige wedstrijd waarbij beide ploegen kansen kregen, maar de wedstrijd eindigde gelukkig in ons voordeel. Het was voor ons vooraf dus duidelijk dat de punten in Denekamp moesten blijven en dat daar ook zeker de mogelijkheden voor waren. De wedstrijd trapte af. Het spelbeeld werd al snel duidelijk. Rohda probeerde zoveel mogelijk de snelle en sterke buitenspeler te bereiken om daaruit te scoren. Wij probeerden voetballend het spel vorm te geven, alhoewel dit niet zo sterk verliep. In de eerste helft werden er echter weinig grote kansen gecreëerd door beide teams. Onze keeper, Bas, had echter nog wel een aantal noodzakelijk reddingen om de score gelijk te houden. Zelf creëerden we niet veel en kwamen we niet goed tot het spelen van ons voetballend spel toe. De eerste helft eindigde dus ook in een 0-0 stand. We gingen de rust in met weinig tevredenheid. Het was echter wel duidelijk dat er mogelijkheden voor een overwinning waren. We begonnen de tweede helft dus met vertrouwen, maar dit pakte echter verkeerd uit. In de 45ste minuut lukte het Rohda om het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Na balverlies lukte het Rohda om de eerder genoemde buitenspeler te bereiken, die de bal langs onze verdediger tikte en zo door kon lopen om de 0-1 te maken. Een ongelukkig tegendoelpunt. Na dit doelpunt moesten we reageren om nog iets van de wedstrijd te maken. Zo kwam Thijs Weusthof er in de 49ste minuut in voor Jordis. In de 55ste minuut maakten we dan ook de 1-1, gescoord door de invaller Thijs Weusthof! Uit een corner lukte het hem om de bal er uit de kluts goed in te schieten, waarna de stand weer gelijk was! Een goed doelpunt! Na dit doelpunt viel de wedstrijd stil. Mick Poelman en de O15-1 (C1) speler Rick Scholte Lubberink kwamen er echter nog wel in voor Naud (63ste) en Wietse (68ste). Zoals gezegd viel de wedstrijd na dit doelpunt redelijk stil en lukte het beide teams niet om echte kansen te creëren. De wedstrijd eindigde dus ook in een gelijkspel, 1-1. We hadden gehoopt op meer dus het resultaat was nogal tegenvallend.

Ook de wedstrijd tegen PH zal een pittige wedstrijd worden. PH staat op een 9e plek 4 punten los van Sportclub Enschede die nu op de 10e plek staat, nacompetitie tegen degradatie. Wij staan op een 7e plek met 8 punten los van plek 10 met nog 3 wedstrijden te spelen. 11e staat HVV Tubantia, nacompetitie tegen degradatie, en VV Emmen staat op de 12e plaats, rechtstreekse degradatie. Zowel HVV Tubantia als VV Emmen kan ons niet meer achterhalen. Ook Rohda Raalte die op een 8e plek staan moeten nog vol aan de bak. Be Quick '28 is bij winst tegen HZVV de (terechte) kampioen van de 4e divisie. VV Heerenveen staat bovenaan in de 3e Periode. Excelsior heeft de 2e periode en Longa '30 heeft de beste papieren om de periode over te nemen van Be Quick '28 (hoogst geklasseerde op de ranglijst)

** Dinsdag 11 april spelen wij een oefenwedstrijd thuis tegen FC Twente O15-1. Aftrap is om 19:00 uur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!