SDC ’12 J013-1 ongeslagen kampioen!

14 april 2024 21:15

Het J013-1 team van SDC ’12 werd onder leiding van de trainer Roy ten Dam en de leiders Tom Haasewinkel en Marc van Langen afgelopen zaterdag kampioen in hun klasse. Alle wedstrijden werden gewonnen met maar liefst een doelsaldo van 30 voor en 4 tegen.

Na afloop werd het kampioenselftal uitbundig gehuldigd door de secretaris van SDC ’12, Iwan Bodde. Voor alle spelers en de begeleiding was er een  fraaie kampioensmedaille en voor het elftal een fraaie kampioensschaal.

Na afloop werd het kampioenschap onder het genot van een hapje en drankje, eveneens aangeboden door het hoofdbestuur van SDC ’12, uitbundig verder gevierd o.a. door een huifkartocht door Denekamp.

Spelers van het elftal zijn:
Max Bulter, Job Haasewinkel, Skip Hulsmeijers, Behjat Khalil, Wes Kuipers, Melle van Langen, Nout Lubbers, Noud Meenhuis, Jurre Mollink, Surafael Okbaghebriel, Tom Pothof, Stijn Schiphorst, Stijn Veldhuis, Ibrahim Youssef en Derk Zekhuis.

Spelers en begeleiding namens SDC ’12:
PROFICIAT MET HET BEHAALDE KAMPIOENSCHAP!

Wat een seizoen! Na 8 wedstrijden al voldoende afstand genomen van de tegenstanders. Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen FC Eibergen op het programma. Na 7 terechte overwinningen kon JO13-1 halverwege april al kampioen worden. Trainer Roy wist de jongens voor de wedstrijd weer op scherp te zetten. Na het eerste fluitsignaal nam SDC direct het heft in handen. Via goed combinatiespel en het vormen van HET BLOK hadden ze de gehele wedstrijd het overwicht. Doelman Tom kwam deze wedstrijd geen moment in de problemen. Hij keept een ijzersterk seizoen. Onder leiding van Job was de verdediging ook niet te passeren deze middag. Samen met Derk, Stijn V., Stijn S. en Behjat werd wederom de nul gehouden. In 8 wedstrijden heeft de defensie slechts 4 doelpunten tegen en stralen ze een zelfverzekerde indruk uit. Het combinatiespel op het middenveld was in handen van Melle, Max, Wes en Surafael. Zij lopen zich de longen uit het lijf en zijn de gehele wedstrijd niet te stoppen.

Jurre, Nout, Noud en Ibrahim vormen de voorhoede. Nout was zoals deze hele competitie weer in vorm en maakte de 1-0 na zo’n 15 minuten. De gehele eerste helft was er overwicht en nog voor de rust maakte Melle de terechte 2-0. De tweede helft was SDC weer de betere partij en werd uiteindelijk nog de 3-0 gescoord door onze doelpuntmachine Noud.

Na het laatste fluitsignaal was iedereen door het dolle heen. Met vuurwerk en (kinder-)Champagne werd er een mooi feestje gevierd. Na een welverdiend patatje in de kantine werden de jongens door n’ Doarp heen gereden met de huifkar. Chauffeur Joost had een mooi parcours uitgestippeld en uiteindelijk belanden de jongens op het plein om een ijsje te eten. Het was een geweldige middag!

Met 24 punten uit 8 wedstrijden en een doelsaldo van 30 voor en 4 tegen is SDC’12 JO 13-1 de terechte kampioen!