Hoofdsponsors

SDC ’12 STEUNT EHBO-VERENIGING DENEKAMP

13 januari 2024 15:15


Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van EHBO-vereniging Denekamp op maandag 8 januari jl. werd door Herman Harms en Roger Blaauwgeers namens SDC ’12 een cheque aangeboden aan voorzitter Edwin Heinink van EHBO-vereniging Denekamp.
Er werd een bedrag geschonken van € 567,72.

Bij iedere thuiswedstrijd van SDC ’12 1 is er een lijnloterij, die gecoördineerd wordt door Herman Harms, waarbij jeugdspelers van SDC ’12 aanwezig zijn.

Al vele jaren zijn de contacten tussen de EHBO en SDC ‘12 (en in het verleden Sportclub Denekamp/DOS `19) goed te noemen, er zijn in het verleden diverse cursussen gegeven aan beide verenigingen en nu bij SDC ’12 is dit nog steeds het geval.
Ook kan er altijd een beroep worden gedaan op de EHBO-vereniging als er toernooien of andere evenementen worden georganiseerd.
Daarnaast zijn er ook leden van SDC ’12 actief binnen de EHBO-vereniging en helpen zij als EHBO’er bij competitiewedstrijden en toernooien.

Door het bestuur van SDC ’12 is daarom besloten om de opbrengst van de loterij betreft de 1ste seizoenshelft beschikbaar te stellen aan de EHBO-vereniging Denekamp voor het geven van de diverse cursussen bij sportverenigingen in Denekamp.
SDC `12 is de EHBO vereniging dankbaar voor hun inzet binnen hun vereniging.

Overhandigen_cheque_aan_EHBO.jpg
Op de foto v.l.n.r.: Edwin Heinink (voorzitter EHBO Denekamp), Roger Blaauwgeers (bestuur SDC '12) & Herman Harms.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!