Hoofdsponsors

Grote Clubactie 2023 is van start!

28 september 2023 12:00


De Grote Clubactie 2023 is weer van start gegaan en we hopen er dit jaar weer net zo’n succes van te maken als afgelopen jaar.

Om dit succes te evenaren hebben we jullie hulp weer nodig en daarnaast gaan dit jaar onze senioren leden ook loten verkopen. Het aantal verkochte loten kan hierdoor alleen maar hoger worden.

Afgelopen jaar hebben we de loten verkoop voor het eerst anders aangepakt, we zijn namelijk gestopt met de verkoop tegen een contante betaling. De verkoop gaat nu alleen nog maar digitaal of via een verkoopboekje. Hierdoor wordt het verkopen van de loten nog eenvoudiger!

De jeugdleden geven we de mogelijkheid om met het verkoopboekje langs de deuren te gaan, maar ook zeker de mogelijkheid om digitaal de loten te verkopen. De senioren vragen we niet om met een verkoopboekje langs de deuren te gaan, zij verkopen alleen op de digitale manier, WhatsApp, social media en e-mail.

Elk jeugdlid vanaf JO9 krijgt binnenkort zijn eigen verkoopboekje op naam (en team), de verkoop geschied via een machting, in dit boekje zit ook de persoonlijke QR code van het lid. De QR code kan worden gescand, of het verkoopboekje wordt ingevuld.

De QR-code kan worden gescand met je telefoon of tablet. Je komt dan op jouw verkoop-pagina en deze pagina kun je dan direct delen via WhatsApp, social media en e-mail.

Kijk voor meer informatie:  https://www.youtube.com/watch?v=scRvcb9-tk4

De beste verkopers en verkopend team gaan we ook dit jaar weer belonen met leuke prijzen!

Allemaal heel veel succes.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!