Hoofdsponsors

SDC ’12 neemt afscheid van 4-tal clubscheidsrechters

10 juli 2023 11:30


Vrijdag 7 juli jl. werd tijdens een informeel feestelijke samenzijn afscheid genomen van een 4-tal clubscheidsrechters die zowel bij DOS ’19 als SDC ’12 diverse wedstrijden hebben gefloten.

De organisatie was in handen van Roger Blaauwgeers, Noortje Belluci, Herman Harms, Bjorn Schulte en Jeroen Schasfoort.
Roger Blaauwgeers opende deze bijeenkomst en heette iedereen van harte welkom en bedankte de organisatie voor het organiseren van deze avond.

Scheidsrechter_2.jpg

Nadat iedereen was voorzien van een hapje en drankje nam voorzitter Ivo Zekhuis namens het bestuur het woord. Hij had veel waardering voor de scheidsrechters, niet alleen de scheidsrechters die afscheid namen maar ook de scheidsrechters die het komende seizoen ook weer actief zijn bij SDC ’12 als clubscheidsrechter.

De scheidsrechters die afscheid namen waren André v.d. Woning, Paul Knippers, Eelco Kortink en Alphons Hansté.
Tijdens zijn dankwoord memoreerde hij dat de scheidsrechters diverse jaren actief zijn geweest als clubscheidsrechter bij DOS ’19 en SDC ’12. Gelukkig zullen de scheidsrechters die zijn gestopt nog wel actief blijven als vrijwilliger bij SDC ’12 in een andere functie.

Namens de vereniging was er voor de scheidsrechters een fraaie attentie en een bos bloemen welke werd aangeboden door de voorzitter Ivo Zekhuis.
Tevens bedankte hij de scheidsrechters nogmaals voor hun inzet.

Scheidsrechter_1.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!