SDC ’12 JO11-2 Kampioen!

4 juni 2022 12:15

Op zaterdag 4 juni is het JO11-2 team kampioen geworden in de 3e klasse.
In een uitwedstrijd bij onze zwart-witte broeders in Oldenzaal moest het kampioenschap worden binnengesleept. Gelukkig waren er veel supporters uit Denekamp meegekomen om ze te ondersteunen.

Quick begon goed aan de wedstrijd maar kon het verzorgde positiespel van onze jongens en meisjes vanaf het begin niet bijbenen. Al snel volgde er een aantal kansen voor SDC, totdat na ongeveer 10 minuten de ban werd gebroken en ze de 1-0 scoorden. Kort daarna volgde met een gelukje de 2-0 net voor de rust. Ondanks de fysieke tegenstand en omdat Quick geen wissels had konden onze spelers toch veelvuldig opkomen en zochten de aanval. Dat resulteerde al snel in de 3-0. Daarna brak het verzet van Quick en volgende al snel de 4-0 en 5-0. Ondanks een slippertje tegen de nummer laatst hebben ze toch aan het langste eind getrokken. Van de 7 wedstrijden hebben ze er 5 gewonnen en een doelsaldo van +27 (41 voor en 14 tegen) behaald.

Bij SDC kregen ze namens het bestuur de medailles uitgereikt door ‘directeur sportieve zaken’ Hermie Harms. Uiteraard wordt een kampioensfeest afgesloten door patat te eten met elkaar.
Gefeliciteerd allemaal met het verdiende kampioenschap!

De selectie bestaat uit: Mart van der Aa, Matt Bosch, Nick Ekkelboom (niet op de foto), Mees Engelbertink (gastspeler), Harm Kamphuis, D’leh Kuipers, Luuk Meijer, Naud Nijboer, Tom Pothof, Lizz Westerhoff  en Maud Tukkers.