Hoofdsponsors

Even voorstellen, de nieuwe groepssponsor van de F-teams: Voicedata

10 maart 2016 19:45


Voicedata is uw betrouwbare partner voor telecom en internet. Met een volledig pakket van internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie bieden wij op maat gemaakte totaaloplossingen voor alle types klanten. Binnen deze 3 diensten bieden wij bovendien een breed spectrum aan mogelijkheden, waardoor u makkelijk kunt specificeren en exact datgene krijgt waar u om vraagt.

www.voicedata.nl

Voicedata is in 10 jaar uitgegroeid tot een gerespecteerde en gerenommeerde totaalaanbieder van internet en VoIP. VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent in de praktijk zoveel als bellen via een computernetwerk zoals internet. Bij gebruik van VoIP is niet langer een analoge (PTSN) of digitale telefoonlijn (ISDN) nodig en kan naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden. VoIP wordt ook weleens IP-telefonie of internettelefonie genoemd.

De groei van Voicedata is continu gebaseerd op dezelfde propositie: het opbouwen van langdurige relaties door klanten te adviseren over de beste oplossing. Of u nu een oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie, internetverbindingen of de bijbehorende hardware zoekt, Voicedata biedt alles in eigen beheer aan en beschikt over de benodigde kennis om u tijdens het gehele proces te begeleiden.

 

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact met al onze klanten en geloven in snelle hulp bij problemen. Onze support afdeling bestaat uit specialisten in ons vakgebied; zij zijn altijd bereid u persoonlijk te woord te staan. Wanneer u een vraag heeft kunnen zij deze aan de telefoon vaak al beantwoorden, als u een probleem heeft wordt dit in 90% van de gevallen opgelost terwijl u wacht.

 

Enkele referenties uit Denekamp:

-          Roeleveld Rolink
-          Oude Lashof Electroservice
-          Mensink Schoenen en sport

 

Maar ook van deze bedrijven zijn wij een betrouwbare partner:

-          Bolletje
-          Zuivelhoeve
-          Pluimers Isolatie
-          Provincie Overijssel
-          ikwilvanmijnautoaf.nl
-          Roetgerink
-          Konot

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!