Hoofdsponsors

Update: Corona maatregelen

16 oktober 2020 9:15


In de persconferentie van afgelopen dinsdag (13-10-2020) zijn er weer nieuwe richtlijnen en maatregelingen aangekondigd. Deze maatregelingen hebben wederom invloed op ons als sportvereniging. Naast het huidige protocol geven wij hierbij aan welke verscherping van de COVID-19 maatregelingen per direct en tot nadere orde van kracht zijn voor onze Sportvereniging SDC’12.

Geen wedstrijden de komende 4 weken

Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd. Alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie mogen  doorgaan.

 

Vanaf JO-19 en ouder mag er niet getraind worden

Voor alle teams van JO-19 en ouder geldt dat er op dit moment niet getraind mag worden.

In de communicatie van de KNVB wordt aangegeven dat JO-19 ook mag trainen, mits de veiligheidsregio hier mee instemt. In de noodverordening van de veiligheidsregio, waaronder Dinkelland valt, staat aangegeven dat er vanaf 18 jaar en ouder niet in groepsverband gesport mag worden, vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om JO-19 niet te laten trainen.

 

Trainen in groepen van 4 voor 18 jaar en ouder

In de persconferentie is aangegeven dat je vanaf 18 jaar en ouder in groepen van 4 mag sporten. We hebben al meerdere keren de vraag gekregen of het mogelijk is om in groepen van 4 te trainen. Wij hebben er voor gekozen om niet in groepen van vier personen te trainen met onderling 1,5 meter afstand. In de persconferentie is er een verzoek op ons allen gedaan om het coronavirus samen terug te dringen en niet de mazen in de maatregelingen op te zoeken en dat doen we bij deze dan ook niet. 

 

F-League en jeugdteams training en onderlinge wedstrijden

Voor de F-League en de jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. De F-League blijft de onderlinge wedstrijden op vrijdagavond spelen. De jeugdteams krijgen de mogelijkheid om onderling een wedstrijd te spelen op de zaterdag. Deze wedstrijden kan je aanvragen bij wedstrijdzaken via [email protected]. Vanuit wedstrijdzaken hoor je of de wedstijd wel of niet georganiseerd kan worden, dit is mede afhankelijk van het aantal aangevraagde onderlinge wedstrijden. Op zondag blijt het sportpark gesloten.

 

Trainingsschema

We blijven het huidige trainingsschema volgen. Om alvast vragen voor te zijn willen we aangeven dat het niet mogelijk is om een extra training op de zaterdag aan te vragen.

 

Als laatste nog even een aantal belangrijke zaken om te weten:

  • De kantine blijft gesloten, ook voor vergaderingen of bijeenkomsten
  • De kleedkamers en douches blijven gesloten tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden
  • Er mogen geen ouders/toeschouwers bij de training of onderlinge wedstrijden aanwezig zijn
  • Na afloop van de sportactiviteit vragen we je het sportpark zo snel als mogelijk te verlaten.

 

We hopen ons met de gehele vereniging aan deze regels te houden, zodat de jeugd nog een klein beetje van het voetbal plezier bij SDC’12 mogen blijven genieten.

 

Groet namens het bestuur van SDC’12

Ivo, Patrick, Roger, Norbert, Patrick, Gerhard en Noortje  

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!