Hoofdsponsors

SDC '12 2 (zondag) dit jaar nieuwe weg ingeslagen...

15 december 2016 15:00


en zo vond ook teamsponsor Mensink dat het tijd werd voor een frisse uitstraling.

Mensink schoenen & sport is al sinds jaar en dag de trouwe vaste sponsor van het tweede zondag team van SDC '12 2 (voorheen ook Dos'19).
Onlangs heeft Mensink een nieuwe tak van schoenen aan de winkel toegevoegd.  Sneakerdealers, damn fine sneakers!
Een nieuwe naam en een nieuw logo voor deze onderneming.
Sneakerdealers is dan ook middels een nieuwe  entree bij Mensink met een feestelijke avond geopend.
Door het 2e elftal zo in het nieuw te steken wil Mensink natuurlijk de aandacht voor de nieuwe naam krijgen, om zo de jeugd te verleiden om bij hen de sneakers te kopen.
En ik moet zeggen: De keuze is reuze!
 
Omdat het er allemaal zo gelikt en professioneel uitziet hebben we ook een echte fotosessie gehouden om het een en ander vast te leggen.
We hebben niet alleen een wedstrijdtenue en een trainingspak gekregen, maar ook een compleet trainingstenue (korte broek, shirt, kousen en sweater).
Een poloshirt voor bij de wedstrijden, allen een nieuwe tas, dikke coachjassen voor de koude periodes en allerlei attributen als aanvoerdersband, bidons, medicijntas etc......
 
SDC '12 2 loopt er nu zeer professioneel bij en heeft nu een uitstraling dat mening eerste elftal qua kleding niet eens heeft.
Wij zijn dan ontzettend trots en verheugd dat Mensink Schoenen en Sport en Sneakerdealers dat met ons op deze manier heeft willen doen.
Namens heel SDC '12 2 nogmaals DANK!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!