Hoofdsponsors

Wordt Herman Harms de Tubantia Clubheld?

25 oktober 2016 11:30


Je kent ze vast, want elke sportvereniging heeft ze. Anonieme helden die al hun tijd geven voor de club. Voor dag en dauw. Voor jullie. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers verdienen een podium!

Vorig jaar behoorde Herman Harms tot de genomineerden voor de Clubhelden van de Amateursport. Op 26 oktober gaat de tweede editie van start en Herman Harms is opnieuw genomineerd. Wordt Herman Harms dit jaar verkozen tot Tubantia Clubheld dan strijdt Herman samen met 14 regionale clubhelden om de landelijke titel Clubheld van de Amateursport 2016 en de hoofdprijs van €10.000,-!Tubantia Clubheld
De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente zijn er maximaal 2 winnaars: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers. Indien dezelfde clubheld zowel de meeste stemmen als de hoogste beoordelingscijfers heeft, dan is dat de enige winnaar van de gemeente. Alle gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.
Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. Lees hier hoe de regiowinnaars worden bepaald en hoe vervolgens de landelijke winnaar € 10.000,- wint.
  
Extra prijs! WIN een Ford Fiesta
Iedereen die stemt, maakt dit jaar ook nog eens kans op een Ford Fiesta voor zichzelf. Extra reden om dus iemand van jullie club te nomineren en te stemmen.
 


Volg de verkiezing ook via Social Media
Via deze nieuwsbrief zullen we jullie regelmatig informeren over het verloop van de verkiezing met tussenstanden en het laatste nieuws. Volg de verkiezing ook via Facebook en Twitter.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!