ENTER
tel. 0547-381663

Opstelling: K. Segerink, R. Kuiper, R. Blokhuis, S. Haafkes, J. Albers, S. Peters, M. Blokhuis, T. Blokhuis, J. Moore, L. Blokhuis en C.Kao
Wissels: J. van Ommen, M. Zwiep, M. van der Woning, J. Nijhuis, T. Roeleveld en B. Engbers

Na 2 overwinningen op rij wil SDC ’12 daar deze zaterdag een 3e aan toevoegen. Dit moet dan gaan gebeuren tegen de nummer 2, Enter Vooruit. Thuis werd er 0-2 verloren van Enter Vooruit dus het zal een lastige opgave worden.

In de eerste helft begint het van beide kanten rustig. Er gebeurt niet veel en er zijn weinig kansen. SDC '12 is wel ietwat de betere van de 2. Dit zorgt er ook in de 26e minuut voor dat de bezoekers op voorsprong komen. Chantrak weet de keeper te omspelen en wil afwerken, dit schot wordt nog gekeerd door een speler op de lijn, gelukkig is Len heel scherp en weet hij de rebound binnen te werken; 0-1. Enter besluit in de eerste helft ook al 2 keer te wisselen. Dit kan SDC ’12 als een compliment zien. De rest van de eerste helft komt SDC '12 niet meer in de problemen, 0-1 is dus ook de ruststand.

De tweede helft verloopt een beetje hetzelfde als de eerste helft, Enter Vooruit is wel wat beter gaan voetballen. Echter komt SDC ’12 niet in de problemen. In de 72e minuut wordt doelpuntenmaker Len vervangen door Melle. 2 minuten later weet SDC '12 de wedstrijd in het slot te gooien wanneer Mart, Chantrak 1 op 1 stuurt met de keeper en Chantrak koeltjes afmaakt; 0-2!
Dit is de genadeklap voor Enter Vooruit. In de 81e minuut komt Max in het veld voor Rob. Jannus en Teun mogen ook nog wat minuten maken, hierna fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en weet SDC ’12 knap met 0-2 te winnen van nummer 2 Enter Vooruit.

Dit betekent dat SDC '12 9 punten uit 3 wedstrijden heeft weten te bemachtigen. Hierdoor is men van de laatste plek naar de achtste plek gestegen. Ook doet SDC '12 goede zaken in de strijd om de periodetitel. Aankomende zaterdag is SDC '12 vrij in verband met Pasen. De week erop komt Wilhelminaschool op bezoek. Met winst zou SDC '12 hele goede zaken doen in de strijd om handhaving. Tot dan!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!