tel. 0548-361319

Opstelling: B. Engbers , R. Kuiper, R. Blokhuis, S. Haafkes, S. Peters, M. Blokhuis, T. Blokhuis, J. Moore, L. Blokhuis en C. Kao
Wissels: J. van Ommen, M. Zwiep, M. van der Woning, J. Nijhuis en B. Eenjes

Deze zaterdag mocht de hoofdmacht van SDC '12 aantreden tegen directe concurrent Blauw Wit ’66, die 5 punten meer hadden dan de Denekampers, Een belangrijke pot dus voor SDC '12.

In het begin van de wedstrijd gaat het aardig gelijk op, dit veranderd echter wel want SDC ’12 is continu de betere ploeg en heeft de wedstrijd onder controle. Dit resulteert in de 31e minuut in een penalty, Chantrak wordt neergetrokken in de zestien en de scheids legt de bal op de stip. Chantrak eist de bal op en weet bekwaam af te maken: 0-1! Nu is het zaak om scherp te blijven en geen fouten te maken. Dit neemt Mart serieus, want hij weet na een geweldige solo de 0-2 binnen te schieten. Wat een goal. Hierdoor wordt er gerust met een 0-2 voorsprong.

In de tweede helft is het spelbeeld hetzelfde SDC ’12 domineert en Blauw Wit komt er niet aan te pas. Elk duel wordt gewonnen door SDC ’12 en Blauw Wit weet geen kans te creëren. In de 72e minuut maakt SDC '12 dan ook de 0-3. Jaden weet van buiten de 16 raakt te schieten. Nog geen 10 minuten later valt ook de 0-4, Stijn Haafkes weet van achteruit Mart met een geweldige pass 1 op 1 met de keeper te zetten, Mart weet de keeper te omspelen en werkt rustig af.
Hierna neemt SDC '12 wat gas terug en heeft Blauw Wit de hoop opgegeven. De wedstrijd eindigt in een 0-4 overwinning voor SDC ’12

We kunnen wel stellen dat dit de beste wedstrijd van SDC '12 in tijden is. Alles was goed en de tegenstander had geen schijn van kans. Volgende week komt een andere concurrent op bezoek, namelijk Juventa '12 uit Wierden. Juventa is momenteel de hekkensluiter en heeft 2 punten minder dan SDC '12, met een wedstrijd minder gespeelt. Uiterst belangrijke wedstrijd dus volgende week, kom dat zien op sportpark De Molendijk. Tot dan!