DENEKAMP
tel. 0541-351919

Opstelling: K. Segerink,  R. Kuiper, R. Blokhuis, S. Haafkes, J. Albers,  S. Peters, M. Blokhuis, T. Blokhuis, J. Moore, L. Blokhuis en C. Kao
Wissels: J. van Ommen, M. van der Woning, J. Bloemen, M. Zwiep en R. Scholte Lubberink

Na het vrije weekend van vorige week in verband met Pasen kwam deze zaterdag Wilhelminaschool op bezoek in Denekamp. Wilhelminaschool is een directe concurrent van SDC '12, dus is het van groot belang dat SDC ’12 deze wedstrijd weet te winnen. SDC ’12 verkeert in uitstekende vorm na 3 overwinningen op rij zonder tegengoal.

SDC '12 begint wederom goed aan een wedstrijd en is meteen de bovenliggende partij. In de 7e minuut is het dan ook Len die diepgestoken wordt, hij houdt goed het overzicht en geeft de bal voor op Chantrak. Die twijfelt geen moment en jaagt de bal tegen de touwen: 1-0! Nu is het zaak om op deze manier verder te gaan. Dit gebeurt ook want in de 27e minuut is het een wederom geweldig spelende Jaden die de 2-0 weet te maken. SDC '12 zit op rozen. 2-0 is tevens ook de ruststand.

Na rust gaat SDC ’12 verder met het domineren van de wedstrijd zonder ook maar 1 kans weg te geven. In de 54e minuut moet Len helaas geblesseerd het veld verlaten. Hij grijpt naar zijn knie, hopelijk valt de blessure mee, Melle is zijn vervanger. Heel lang heeft Melle niet nodig om zijn stempel op de wedstrijd te drukken, hij weet in de 61e minuut een afgeslagen voorzet goed af te maken om voor de 3-0 te tekenen. Rob kuiper moet ook helaas geblesseerd van het veld af, Max is zijn vervanger. In de 80e minuut komen Jannus en Rick Scholte Lubberink ook nog in het veld. Zij vervangen Tom en Chantrak.
Dan komt er nog een toetje op deze goede wedstrijd, Mart weet geweldig 2 spelers te passeren om vervolgens ook de keeper voorbij te dribbelen. Hij tikt vervolgens rustig binnen en maakt de 4-0. Dit is tevens ook de eindstand.

SDC '12 weet haar 4e overwinning op rij zonder tegengoal binnen te slepen. Dit gaat gepaard met goed voetbal en een uitstekend staande achterhoede die geen kans tegen kreeg vandaag. Volgende week wordt er gespeeld tegen directe concurrent om de periodetitel, VV Hellendoorn. De bal zal gaan rollen om 14:30 in Hellendoorn. Tot dan!