Hoofdsponsors

Welkom nieuwe leden!

23 september 2023 13:00


Op zaterdag 16 september j.l. heette SDC`12 alweer voor de zesde keer in haar geschiedenis nieuwe leden welkom op Sportpark De Molendijk.

De bestuurskamer was gevuld met ouders, jongens en meiden die op de uitnodiging van de jeugdcommissie van SDC`12 waren ingegaan.

 

SDC'12 geeft al een aantal jaren nieuwe leden aan het begin van het voetbalseizoen een warm welkom. Daarbij word op een plezierige manier kennis gemaakt met de vereniging. Tevens biedt het  ruimte om vragen te stellen.

 

André van der Woning, Iwan Bodde en Roger Blaauwgeers, heetten de groep welkom. Na de ontvangst met koffie,thee en ranja werd door Roger uitleg gegeven over de structuur van de vereniging SDC'12. Er werd aandacht besteed aan de verschillende commissies die de club draaiende houden, tevens werden er vragen beantwoord.

Dit om nieuwe leden/ouders bewust te maken van wat daarbij komt kijken en om enthousiasme over te brengen. Het is tenslotte prachtig om samen een vereniging te zijn.

 

Hierna vertelde André over de route van instroom tot misschien wel het eerste elftal van de club.

De bezoekers werden wegwijs gemaakt op het sportpark tijdens de rondleiding en zij kregen een informatieboekje uitgereikt. Ondertussen werd door de jongste leden het speeltoestel alvast getest.

 

Het “Welkom Nieuwe Leden” heeft inmiddels een vaste plek op de agenda van SDC ’12 verworven. Nog zo’n vaste waarde is de welkomstmail die nieuwe leden (en/of ouders) na aanmelding toegestuurd krijgen. Deze bevat een vragenlijst waarin zij kunnen aangeven op welke manier zij betrokken willen worden als vrijwilliger voor SDC ’12.

In samenwerking met onze vrijwilligerscoördinator Noortje Belluci wordt dit teruggekoppeld naar de nieuwe leden. SDC'12 hoopt dat mensen niet schromen om zich te melden voor een vrijwilligersfunctie.

 

Deze eerste kennismaking met SDC`12 leverde weer enthousiaste reacties op.

Wij wensen alle nieuwe leden (en hun “supporters”) heel veel plezier bij onze vereniging.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!