JO15-4 kampioen!

19 december 2021 21:45

Zaterdag 11 december jl. speelde SDC ‘12 JO15-4 de uitwedstrijd tegen de directe concurrent PH JO15-2 in Almelo. Alleen bij winst zouden de jongens kampioen zijn.

De eerste minuten waren in het voordeel van het team uit Denekamp. Een terecht toegewezen penalty werd overtuigend binnengeschoten.
Na een kwartier spelen passeerde onze snelle aanvaller op links twee spelers.
Zijn voorzet bereikte zijn medespeler, die wel raad wist met de bal en schoot SDC ’12 naar een comfortabele 0-2 voorsprong.
Zonder direct gevaar van de thuisploeg werd de rust bereikt met de 0-2 voorsprong.

Na rust werd PH direct gevaarlijk.
De aanvaller kwam vrij voor de keeper, maar de keeper redde bekwaam.
Enkele heikele situaties in het begin van de 2e helft overleefde SDC ’12. Geconcentreerd verdedigen en met veel inzet wist het team PH van het scoren af te houden.
Aan het einde van de wedstrijd had SDC ’12 nog een goede mogelijkheid om te scoren.
Met een verdiende 0-2 overwinning floot de scheidsrechter voor het einde.

Met het kampioenschap op zak speelde SDC ‘12 JO15-4 op 18 december zijn laatste wedstrijd tegen Achilles ’12 JO15-3.
Onder begeleiding van passende kampioensmuziek betraden de spelers het hoofdveld.
Een duidelijke 11-0 overwinning gaf het kampioenschap nog meer glans.

Namens het bestuur reikte Hermie Harms de medailles uit aan de spelers en begeleiding.
Nadien werd het team getrakteerd op patat met snack.
Het succesvolle seizoen is de verdienste van de jongens, waarin diverse keren een achterstand werd omgebogen in een overwinning.