26e Ambrastoernooi (26-28 mei 2023) - SDC '12

Hoofdsponsors

26e Ambrastoernooi (26-28 mei 2023)

Dit toernooi is perfect voor (senioren)elftallen die niet alleen voor de punten, maar vooral voor het plezier voetballen!
Spelers die houden van een natje en een droogje op z’n tijd en zin hebben in een leuk pinksterweekend zullen aan dit toernooi veel plezier beleven!
Ambras is nl. op zoek naar bourgondisch ingestelde teams!
Het Ambrastoernooi, georganiseerd door DFO '20 in Kelpen-Oler (tussen Weert en Roermond), is Nederlands grootste veldvoetbaltoernooi voor de recreatieve senioren elftallen. Aan het toernooi nemen teams uit alle districten van het hele land deel.

Wat te verwachten?
Wegens het grote succes in voorgaande jaren, gaan we dit feest al weer voor de 26e keer organiseren. Overdag wordt er gevoetbald, de rest van het weekend staat in het teken van feesten met live artiesten en DJ’s. Wij zorgen voor het vermaak op en om het veld. Het draait bij ons niet alleen om voetbal, maar zeker ook om de gezelligheid.

Wie al eens heeft deelgenomen aan het toernooi, weet dat hij een weekend lang volop wordt vermaakt op en om het veld. Wij Limburgers weten precies hoe we van een voetbaltoernooi een bourgondisch evenement kunnen maken. Iedere avond een groot feest op het terras en in de tent met volop bier en een riant Chinees buffet op de zaterdagavond.
En ook de nieuwe locatie in Kelpen-Oler heeft z’n meerwaarde bewezen.

Om een indruk te krijgen over de afgelopen edities kunt u surfen naar Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100070543426354
Website: https://www.dfo20.nl/553/ambrastoernooi/

Programma
Ook dit jaar mag het aspect van gezelligheid zeker niet ontbreken tijdens het feest op ons eigen terrein. We hebben dan ook het volgende programma samengesteld:

Vrijdag 26 mei
• 18.00 – 21.00 Aankomst en inrichten slaapplaatsen
• 20.00 Pinksterfest met DJ’s en live artiesten

Zaterdag 27 mei
• 08.30 – 10.00 Ontbijtbuffet (inbegrepen)
• 09.30 Aanvang voetbaltoernooi
• 18.30 – 20.30 Chinees buffet (inbegrepen)
• 20.30 Pinksterfest met DJ’s en live artiesten

Zondag 28 mei
• 08.30 – 10.00 Ontbijtbuffet (inbegrepen)
• 09.30 Aanvang finale wedstrijden
• 12.00 De beste muziek van vroeger en nu
• ± 15.00 Prijsuitreiking en afsluiting

Overnachting en kosten
Deelnemers overnachten op ons sportpark per team in legertenten met een maximum van 30 spelers, leiders en toeschouwers. Er dient zelf voor een luchtbed, slaapzak en grondzeil gezorgd te worden. Deelname bedraagt € 55,- per persoon, bij een minimale bezetting van 16 spelers en leiders.

Aanmelding en inschrijving
Voor lagere seniorenteams zijn er maar weinig toernooien. Dan is het Ambrastoernooi een ideale gelegenheid om het voetbaljaar van uw team op een leuke manier af te sluiten! Er is een maximum aantal toe te laten teams, waarbij volgorde van inschrijving bepalend is.

Aanmelding kan plaatsvinden door het bijgevoegde inschrijfformulier vóór 15 december 2022 te mailen naar: ambras@dfo20.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen en opmerkingen. Zorg voor tijdige aanmelding, want ook nu geldt: vol = vol.

Wij heten u in 2023 tijdens het pinksterweekeinde graag van harte welkom op ons sportpark in Kelpen-Oler!


Het Ambras comité
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!