Hoofdsponsors

Wedstrijdverslag SDC '12 1 - Enter vooruit 1

SDC '12 1

0 - 2

Enter Vooruit 1

Competitie

3e klasse D

Datum

4 november 2023 15:00

Scheidsrechter

B. van der Veen

Accommodatie

Sportpark De Molendijk
Kappelhofsweg 12
7591ZZ
DENEKAMP
tel. 0541-351919

Opstelling: K. Segerink, T. Blokhuis, R. Blokhuis, L. Bekhuis, S. Peters, J. van Ommen, M. Blokhuis, M. van der Woning, J. Moore, M. Zwiep, C. Kao

Wissels: S. Knol, M. Bos, J. Nijhuis en B. Bonnes

 

Op zaterdag 4 november komt Enter Vooruit op bezoek op sportpark De Molendijk. Na de overwinning van SDC ’12 op Juventa van vorige week wil SDC '12 deze positieve lijn graag doorzetten. 

 

Vanaf het begin van de wedstrijd is het spelbeeld duidelijk, SDC '12 mag het spel maken van Enter Vooruit en zij wachten af. Dit leidt tot een behoorlijke kans voor Max in minuut 9 na een mooie aanval van SDC ’12. Helaas ligt de bal nog geen 30 seconden later in het doel van Kick.

Een speler van Enter Vooruit staat vogelvrij en kan zo inkoppen: 0-1. In de 30e minuut krijgt SDC ’12 een dot van een kans maar de keeper weet op bijzondere wijze de bal uit het doel te houden. Hierna gebeurt er nog weinig en is de ruststand 0-1. 

 

In de tweede helft is er nog van alles mogenlijk voor SDC ’12, ware het niet dat Enter Vooruit rechtsreeks vanaf de aftrap de bal over Kick in het doel schiet, een wondergoal en 0-2. 

Dit is een behoorlijke tik voor SDC ’12 en Enter Vooruit gaat nu nog meer inzakken en staan met 5 verdedigers op de laatste lijn. Hier is voor SDC ’12 geen doorkomen aan en is er eigenlijk bijna geen kans meer gecreëerd. 

Er zijn nog wel 2 wissels aan de kant van SDC '12 geweest, Mick Bos kwam in het veld voor Melle Zwiep en Jelmer Nijhuis voor Max van Der Woning. 

Helaas hebben deze wissels niets meer opgeleverd en verliest SDC ’12 met 0-2 van Enter Vooruit. 

Geen wedstrijd om over naar huis te schrijven, maar ook nog geen man overboord.

 

Volgende week gaat de hoofdmacht op bezoek ik Hengelo bij Wilhelminaschool, de hekkensluiter. 

Daar gaat men op jacht naar 3 punten. 

Er zal om 14:30 afgetrapt worden, tot dan!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!