Hoofdsponsors

Avanti W. 1 - SDC '12 1

Avanti W. 1

2 - 1

SDC '12 1

43'
Mart Blokhuis (kopbal)

Competitie

3e klasse D

Datum

25 mei 2024 14:30

Scheidsrechter

Y.E. Voulon

Accommodatie

Sportpark Het Zoutendijk
Gronausestraat 846
7534AM
ENSCHEDE
tel. 053-4613866

Opstelling:
K. Segerink, M. van der Woning, R. Blokhuis, S. Haafkes, J. Albers, S. Peters, M. Blokhuis, T. Blokhuis, J. Nijhuis, L. Blokhuis en C. Kao
Wissels:
J. van Ommen, B. Eenjes, J. Moore, T. Roeleveld, M. Zwiep en R. Scholte Lubberink

Dit weekend breekt de laatste wedstrijd van het seizoen aan, uit in Glanerbrug tegen Avanti wilskracht moet SDC '12 zichzelf veilig gaan spelen. Een gelijkspel is genoeg. Alleen als Juventa heel ruim weet te winnen bij Blauw Wit en SDC '12 verliest dik van Avanti kan het misgaan.

De wedstrijd begint gelijkopgaand, dit komt doordat beide ploegen graag willen voetballen. dit maakt het leuk om naar te kijken. Op een gegeven moment wordt Len diep gestuurd en gaat 1 op 1 met de keeper, helaas weet hij niet te scoren. 
In de 33e minuut gaat Max erbij zitten, hij lijkt zijn knie verdraaid te hebben en moet geblesseerd het veld verlaten. Rob is zijn vervanger. 
In de 43e minuut krijgt SDC ’12 een corner, Mart weet deze knap binnen te koppen, hiermee zorgt hij ervoor dat SDC '12 met een 0-1 voorsprong de kleedkamer op mag gaan zoeken.

Na rust gaat het dan helemaal mis, Stijn H. krijgt uit de kluts de bal op zijn hand, de scheidsrechter geeft meteen een penalty, hele rare beslissing. Avanti weet deze penalty te benutten. De stand is 1-1. 
Hierna lijkt de scheids het helemaal kwijt te zijn, want de ene rare beslissing volgt de andere.
SDC ’12 laat hierdoor het eigen spel beïnvloeden. Dit resulteert dan in de 56e minuut in een 2-1 achterstand. 
In de 64e minuut komen Melle en Jaden in het veld voor Tom en Chantrak, met deze wissels wil SDC ’12 jacht maken op de gelijkmaker. 
SDC '12 dringt ook aan en krijgt kansen, hierdoor komt er wel veel ruimte in de omschakeling voor Avanti, hierdoor zijn ze een paar keer gevaarlijk. 
In de 80e minuut komen Jannus en Teun in het veld voor Jelmer en Len. 
SDC ’12 wordt nog een paar keer gevaarlijk, maar helaas weet men hieruit niet te scoren. 
Er wordt verloren met 2-1, maar weet ook dat het veilig is door de nederlaag van Wilhelminaschool tegen SV Losser.

Na een lang seizoen, wat dramatisch begon en resulteerde in de laatste plaats in de winterstop heeft SDC ’12 een uitstekende tweede seizoenshelft gespeeld en hier is het voor beloond met handhaving. 

Nu is het tijd voor het weekendje weg wat zal plaatsvinden op 20 juni. 
Bedankt voor het volgen van ons 1e het afgelopen seizoen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!