tel. 0541-351919

Opstelling: Kick Segerink, Semonway Sein, Rob Kuiper, Jaap Mulders (C), Mick Postma (Zon. 1), Teun Roeleveld (Zon. 1), Mick Bos, Rick Scholte Lubberink, Daan Oude Bruinink, Dirk Smellink, Sven Froeling

Wissels: Jurre Blokhuis, Cas Hesselink, Gijs Kluvers, Huub Kooiker en Jelle Peters

Afwezig: Daan Aveskamp (Geblesseerd), Roel Meinders (Geblesseerd), Dirk van der Woning (Geblesseerd.

Na een week vrij af te hebben gehad, was het afgelopen zondag weer tijd om tegen een bal aan te trappen. W.V.V.'34 uit Hengevelde kwam langs op Sportpark De Molendijk. WVV staat op een prima 3e plek in de competitie voorafgaand de wedstrijd. Omdat het 1e zaterdagavond zijn wedstrijd al had gespeeld, konden Mick Postma en Teun Roeleveld bij ons aansluiten.

Met goede moed werd er afgetrapt. Helaas lag de bal er na twee minuten in voor WVV. De verdediging lag open aan de kant van SDC, waardoor er een aanvaller van WVV over het hoofd werd gezien, deze kon uiteindelijk gemakkelijk binnenschuiven. Wat dat betreft was er nog niet veel aan de hand, en bleef de wedstrijd dus ook op en neer gaan. Grote kansen bleven echter wel uit.

In de 22e minuut kreeg WVV een corner toegerekend, en laat dat nou niet de beste combinatie zijn met SDC'12 2. Dit bleek dan ook weereens het geval te zijn. Er wordt niet goed gedekt door het manschap van SDC'12. Ongelofelijk dat een speler van WVV het voor elkaar kan krijgen om de bal in het zestien meter gebied op de pantoffel te nemen, verder niks aan de afwerking toe te voegen, maar na 22 minuten werd er wel naar een 0-2 achterstand aan gekeken.

In de 36e minuut werd Semonway gewisseld, die een ongelukkige wedstrijd speelde. Jurre Blokhuis kwam voor hem in het veld.

de thee werd opgezocht met een 0-2 achterstand. Na rust was duidelijk dat ook Mick Bos achter was gebleven in de kleedkamer, Huub Kooiker mocht het veld betreden.

In de 49e minuut moest Ramon noodgedwongen Mick Postma van het veld halen. Mick raakte in duel met een speler van WVV, waarbij Mick hard werd geraakt op zijn voorhoofd. Mick bleek een behoorlijke bult op zijn hoofd te hebben, Gijs Kluvers kwam voor hem in het veld.

Twee minuten later was daar de opgelegde kans om terug te komen in de wedstrijd. Teun werd na een goede individuele actie neergelegd in het strafschopgebied, waardoor er een penalty werd toegekend. Dirk Smellink nam deze penalty voor zijn rekening, helaas werd de bal gestopt door de keeper van WVV. Stand bleef 0-2.

Net zoals de eerste helft verliep het restant van de helft moeizaam, grote kansen bleven uit en op deze manier werd het eindsignaal opgezocht. Wissels aan de kant van SDC'12 bleken niet genoeg te zijn om terug te komen in de wedstrijd. WVV speelde de wedstrijd zakelijk uit, en behaalden hun 3e overwinning van de competitie.

Na uitslagen op de andere velden, bezet SDC'12 2 momenteel weer de laatste plaats. Momenteel kan het nog niet uit de negatieve sleur komen van dit seizoen, en zal een eerste overwinning hard nodig zijn. Volgende week is er een nieuwe kans. Op zondag 6 november, 10:45 in Geesteren, zal STEVO 2 de tegenstander zijn. STEVO vorig jaar gedegradeerd uit de Res. Hoofdklasse staat op een 9e plaats, met 5 punten. Als er gewonnen wordt, zal er aansluiting gevonden worden met deze regionen. Tot volgende week.