tel. 0541-351919

Opstelling: B. Eenjes, C. Bruins, J. Blokhuis, J. Mulders, D. van der Woning, D. Aveskamp, J. Nijhuis, M. Bos, D. Oude Bruinink, D. Smellink, R. Meinders

Wissels: C. Hesselink, G. Kluvers, S. Knol en S. Froeling

Geblesseerd: S. Sein, R. Kuiper, R. Scholte Lubberink, H. Kooiker en J. Peters

De laatste wedstrijd van de competitie werd onder een heerlijk zondagzonnetje afgetrapt tegen RKZVC uit Zieuwent. De eerste ontmoeting resulteerde in een afgedroogde nederlaag, waar er met 4-0 werd verloren. Met het elftal wilden we het seizoen zo goed mogelijk afsluiten.

De eerste twintig minuten had SDC'12 de wedstrijd redelijk onder controle, waar RKZVC vroeg drukzette, lag er met een lange bal veel ruimte achter de verdediging, met enkele kansen had het ook zomaar al 1-0 kunnen staan voor SDC'12.

Na de drinkpauze kreeg Daan Oude Bruinink een opgelegde kans. Een dieptepass van de andere Daan kwam aan bij Daan OB. Hij omspeelde de keeper, maar zag zijn schot in het zijnet gaan, ongelukkig...

Niet veel minuten later werd het drukzetten niet geheel goed uitgevoerd door SDC'12, waardoor de rechtsback van RKZVC alle ruimte had om de bal achter de verdediging van SDC'12 te scheppen, Bram kwam uit zijn doel en zag de bal over hem heen gelobt worden. RKZVC op een 1-0 voorsprong.

10 minuten later moet helaas Dirk van der Woning het veld verlaten, nadat hij een lang blessureleed heeft gehad, schiet het hem na 43 minuten in de hamstring. Vervanger is Cas Hesselink, waardoor er een centraal duo van de JO19-1 achterin staat. De rust wordt opgezocht met een 0-1 achterstand.

Na de rust vernam Chef Media dat er aan beide kanten al behoorlijke kansen waren, allereerst RKZVC en aansluitend Dirk Smellink aan de kant van SDC'12. Na 53 minuten wist RKZVC dan toch de score te verdubbelen, en te tekenen voor de 0-2.

Na ruim een uur spelen gaan Daan Aveskamp en Dirk Smellink van het veld, Sem Knol en Gijs Kluvers zijn de vervangers. SDC'12 probeert die aansluitingstreffer nog te maken, echter zonder enig succes. In de 76e minuut komt wederom Dirk Smellink in het veld, Roel Meinders gaat er dit keer af.

In de 84e minuut is het 'Angelo' van RKZVC die in zijn 'Last Dance' mag aantekenen voor de 0-3, die de bal zo voor zijn voeten krigjt door Bram, stift de bal over de keeper heen.

Na dit moment wordt Jurre in het zonnetje gezet, Jurre heeft onlangs bekend gemaakt aan de groep dat hij zal stoppen met selectievoetbal bij SDC'12. Hij zal ons gaan verlaten voor een vriendenteam bij SDC'12. Jurre bedankt voor de vele jaren en succes! We zien je nog wel een keer verschijnen. Daarnaast zal Mike Postma zijn vlag na dit jaar ook laten liggen, Mike bedankt voor jouw inzet dit jaar!

Dat gezegd hebbende is het seizoen voorbij, een seizoen waar geen enkel op gehoopt had, we eindigen als laatste en zijn 'gedegradeerd'. We beginnen volgend jaar een niveau lager op de zaterdagafdeling.

We zien jullie graag volgend jaar op de zaterdagen verschijnen op 'Sportpark De Molendijk' in Denekamp, waar we een gooi gaan doen naar meer punten dan dit jaar, tot dan!