12 september 2015 14:30

Accommodatie

Onbekend

SDC'12 - A3 homepage

SDC’12 A3 – KOSC A2                                                                               zaterdag 12 september 2015

Afgelopen week is er een hoop gebeurt.
De wens van ons team, een competitie “de boer op” is na lang onderhandelen ingewilligd.
Gevolg daarvan is dat wij vanaf nu als A3 door het leven gaan.
Een aantal spelers vond het nodig om dit (of iets anders) te vieren aan de vooravond van de wedstrijd bij Epic. Die jongens mochten uiteraard op de bank beginnen.

KOSC A2 was geen misselijk team, een aantal goede spelers in de as en behendige vleugelspelers.
De wedstrijd was lang in evenwicht met een optisch overwicht voor ons maar het betere voetbal van KOSC.
Slechts 1 echte grote kans voor ons, toen Erwin gelanceerd werd, hij had het vizier niet zo scherp staan als op de schiettent op de najaarskermis waar hij (volgens eigen zeggen) wel alles raak schoot.
Pechvogel Wessel vloog er in het slot van de 1e helft nog eens vol in, met als resultaat dat hij de wedstrijd niet kon vervolgen, hopelijk valt zijn blessure mee.
De wedstrijd stevende af op een nul-nul bij rust, totdat Job in de laatste seconde nog aan de noodrem trok, tot veler verbazing zag scheidsrechter er niets in, daar kwam ons team goed weg.

Acht minuten na rust was het toch raak. Duur balverlies van onze voorhoede, leverde een snelle counter op van KOSC en zij lieten invaller doelman Demin kansloos, 0-1.
Toen volgde onze beste fase, vooral veel balbezit maar echt gevaarlijk werden we eigenlijk niet.
Tien minuten voor tijd gooide KOSC de wedstrijd definitief op slot.
Weifelend optreden op ons middenveld leverde balverlies op. In de 1 tegen 1 situatie die volgde  moest (de prima stand-in voor Coen) Demin zijn meerdere erkennen in de aanvaller van KOSC 0-2.
De dood of de gladiolen dacht onze aanvoerder, hij stoomde telkens weer  van achteren naar voren en omgekeerd. Maar ook Jens ontmoette zijn grens, want met krampverschijnselen moest zelfs hij de strijd een paar momenten staken.

Een puntje in deze wedstrijd was misschien mogelijk geweest. Maar uiteindelijk dwongen we als team, ondanks de vele energie die we er in legden, te weinig af, dus zullen we moeten leven met deze nederlaag.
Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen.