Hoofdsponsors

Twents Kampioenschap Walking Football

16 juni 2024 14:15


Op 10 Mei heeft het Walking Football Team van SDC 12 deelgenomen aan het Twents Kampioenschap bij SVZW in Wierden.

Aan dit kampioenschap hebben een 7-tal teams deelgenomen waaronder: de Esch, Sportlust Glanerbrug, Gold Stars Heracles, Oldstars Twenterand, Regge United, Hengelo United en SDC 12.

Dit was de eerste keer dat SDC 12 deelnam aan een toernooi, uiteindelijk wisten we naar huis te gaan met een 4e plaats met 7 punten. Het team van SDC 12 wist tegen de uiteindelijke winnaar Hengelo United (met 16 punten) een verdienstelijk gelijkspel over te houden. Met iets meer geluk zat er zelfs een overwinning in. Bij aanvang van de laatste wedstrijd hadden we nog kans op de derde plaats maar daar vergaten we dat verdedigen ook bij het spel hoort en werden we kansloos van de mat gespeeld.

Uiteindelijk moeten we tevreden zijn met de 4 plaats, aangezien alle andere deelnemers al jaren met elkaar samen spelen. De deelname aan het gezellige toernooi is zeker voor herhaling vatbaar.

 

Mochten er personen zijn die behoefte hebben om kennis te maken met Walking Football, jullie zijn van harte uitgenodigd om donderdag `s middags deel te nemen. We spelen dan onderling een partijtje voetbal van 13.30 uur tot circa 14.30 uur onder leiding van Andre Haafkes bij SDC 12.  Leeftijd is geen probleem, er zijn verscheidene spelers die de 70 al gepasseerd zijn en met plezier deelnemen.

03.JPG

02.JPG

01.JPG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!