Hoofdsponsors

HotseKnots, kerstbomen en jassen

27 augustus 2015 22:00


Het lijkt een vreemde combinatie maar wanneer je verder leest wordt het duidelijk wat de kop van dit artikel uitstraalt. Ieder jaar weer spannen een hoop vrijwilligers zich in om samen met jeugdleden geld in te zamelen voor SDC’12. Vlak na Nieuwjaar gaan ze het hele dorp door om kerstbomen op te halen en daarmee geld te verdienen voor de club. Het geld is bedoeld voor de jeugdafdeling en in dit geval krijgen de jeugdleiders (twee per team) van SDC’12 een jas met logo.

Jassen van Soft shell die gemakkelijk draagbaar zijn en toch ‘wind en waterdicht’. De jassen blijven eigendom van de vereniging en worden op naam verstrekt aan de jeugdleiders, voor elk team zijn twee jassen beschikbaar. De meeste maten worden direct beschikbaar maar ook aan afwijkende maten is gezorgd.

 

Het bestuur van SDC’12 wil daarmee meer eenheid uitstralen en niet langer dat er kleding met afbeeldingen uit het verleden gedragen worden. Zoals de koptekst al doet vermoeden worden de jasje mede betaald uit een bijdrage van het ons allen bekende Hotseklots toernooi dat aan het eind van het seizoen wordt gehouden. Dat dit toernooi meer en meer op een goed georganiseerd feest lijkt dan op een voetbaltoernooi maakt niet uit; het levert SDC’12 toch steeds weer een spontaan aangeboden bedrag op. Dat het nog lang mag klotsen.

 

Als de jeugdafdeling voor elk team twee jassen krijgt dan zijn honderd stuks nauwelijks voldoende. Behalve de F-league krijgen alle teams twee jassen ter beschikking voor hun leiders. Op dit moment heeft SDC’12 50 jeugdteams dus als er niets bij komt is honderd net genoeg. Een snelle rekenaar weet dan dat het behoorlijke investering is die door de kerstbomen actie en Hotseklots mogelijk is gemaakt. Binnenkort worden de jassen geleverd en kan de materialencommissie nog een keer aan het werk. Kijk op de website wanneer de uitdeling plaatsvindt.

 

Met dank aan alle vrijwilligers die zich hiervoor ingezet hebben.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!