Hoofdsponsors

SDC '12 JO11-2 Kampioen!

30 mei 2023 19:00


Nadat ze in de eerste periode met 0 punten en een doelsaldo van -28 laatste werden in de 2e klasse, heeft het team ontzettende stappen gemaakt. De spelers als team, maar zeker ook als individuen.

Na 2 keer een 2e plek in de 3e klasse, zijn ze vol enthousiasme op herhaling gegaan in de 2e klasse. Vorige week stond de belangrijke wedstrijd tegen de nummer 2 (RSC) op het programma. Door een “last-minute” goal won SDC deze clash met 4-3. Afgelopen zaterdag moest nog wel van Losser gewonnen worden om kampioen te worden; en dat deden ze met een overtuigende 10-1. "KAMPIOEN", waarna we samen een feestje hebben gevierd.

Door veel vechtlust, goed samenspel maar bovenal veel plezier, hebben de dame en heren het kampioenschap zeer verdiend naar zich toegetrokken.

Ontzettend mooi om te zien wat voor een ontwikkeling deze toppers hebben doorgemaakt. Een topteam dat voelt als een groep vrienden! 

jo11-2_kampioen.jpg

PS
Het kampioenschapsfeestje werd aardig verlengd doordat ze, net als JO10-1  en JO11-1 (toernooi winnaar), zaterdagmiddag afgereisd zijn naar het jaarlijkse internationale toernooi in Lingen. Misschien mede door het kampioenschap en ondanks het gebrek aan slaap, stegen ze boven zichzelf uit. Een nette 9e plek (18 deelnemers) tussen al dat geweld van eerste- en regio selectieteams is gewoon heel erg knap. 


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!