Begeleiding 1e selectie 2023/'24 is rond - SDC '12

Hoofdsponsors

Begeleiding 1e selectie 2023/'24 is rond

10 mei 2023 10:45


Voor het komend seizoen 2023/2024 heeft de Technische Commissie de begeleiding rondom ons 1e elftal ingericht.

Naast het aanstellen van Geert Veldhuis als hoofdtrainer van SDC ’12 heeft de Technische Commissie de volgende mensen kunnen toevoegen aan de begeleiding voor komend seizoen:

Rick Nijmeijer
SDC ’12 heeft Rick Nijmeijer vastgelegd om assistent trainer te worden. Met Rick hebben we iemand van de club weten toe te voegen. Rick heeft jarenlang in het 1e elftal heeft gespeeld. Hij is bekend met de cultuur en club en weet wat er gevraagd wordt om in ons 1e elftal te spelen.

Jasper Bijkerk
Met Jasper is de Technische Commissie overeengekomen dat hij stage gaat lopen bij het 1e elftal, waar hij zijn TC2 diploma probeert te halen. Jasper was dit seizoen trainer van O19-1 en veld-coördinator bij het “gelijke kansen” project.
Hij zal komend seizoen ook onderdeel blijven van de “gelijke kansen”.

Stefan Dorman
Met Stefan is er een leider gevonden in de vorm van grensrechter. We zijn blij dat Stefan die rol wil vervullen. Stefan is natuurlijk bekend langs de lijn omdat hij verschillende (jeugd)teams heeft begeleid.

Daarnaast zullen Tom den Ouden (keeperstrainer), Denis van de Schoor (Teammanager), Norbert Blokhuis (elftalleider), Paul Groeneveld (verzorger) en Jeroen Hendriks (fysiotherapeut) hun huidige rol voortzetten.

We wensen de heren een goede en mooie samenwerking voor het komend seizoen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!