Hoofdsponsors

Wedstrijdpakken uitgereikt aan SDC '12-jeugd

22 januari 2023 16:15


Eindelijk was het dan zo ver. De wedstrijdpakken konden zaterdag 14 januari jl. uitgereikt worden aan de meer dan 400 jeugdspelers van SDC ’12.

De wedstrijdpakken zijn door de jarenlange Kerstbomenactie en deelname, van de jeugdspelers, aan de Grote Clubactie mogelijk gemaakt.

Na een lange en gedegen voorbereiding door de Kledingcommissie, bestaande uit een aantal vrijwilligers, konden de jeugdleden een enquête invullen voor het voorkeurswedstrijdpak. Dit wedstrijdpak zou dan aangeschaft worden.
Uit de enquête kwam als resultaat dat er één wedstrijdpak met bijna 50% de voorkeur had.

Nu moesten deze pakken nog in grote getale geleverd worden. Door onze leverancier Mensink Schoenen & Sport hierin te betrekken, konden de ruim 400 pakken snel geleverd worden.
Natuurlijk moest op elk kledingstuk nog het SDC ’12 logo aangebracht worden, ook dit is gerealiseerd in een kort tijdsbestek door de firma Mensink.

Nu alle pakken bedrukt en geleverd waren aan de Materialencommissie kon de voorbereiding beginnen voor het uitreiken van de pakken.
Er moest een geschikte datum worden gevonden om de wedstrijdpakken aan zoveel mogelijk jeugdspelers tegelijk te kunnen overhandigen.
Ook kon er op dat moment een mooie foto worden gemaakt.
De keus viel dus op zaterdag 14 januari jl.

Met behulp van vele vrijwilligers, maar vooral de leiders van de teams, vrijwilligers van de kantine, jeugdbestuur, groepsleiders, materialencommissie en natuurlijk de jeugdspelers zelf, is het gelukt om die zaterdag aan meer dan 300 jeugdspelers (enkelen konden niet aanwezig zijn i.v.m. wedstrijdverplichtingen) de pakken uit te reiken.

Nadat alle spelers de pakken hadden aangetrokken mochten ze plaatsnemen op de tribune zodat er door Ferran Hollink een aantal fantastische foto’s konden worden gemaakt.

Na afloop kon iedereen nog genieten van een broodje knakworst en heerlijke chocolademelk of ranja.
Dank aan alle mensen die hierbij hebben meegeholpen, het was een fantastische ochtend!

 

Jeugdcommissie SDC ’12

Hoofdfoto_Wedstrijdpakken_SDC_12-jeugd.jpg

Foto_1_Wedstrijdpakken_SDC_12-jeugd.jpg

Foto_2_Wedstrijdpakken_SDC_12-jeugd.jpg

Foto_3_Wedstrijdpakken_SDC_12-jeugd.jpg

Foto_4_Wedstrijdpakken_SDC_12-jeugd.jpg

Foto_5_Wedstrijdpakken_SDC_12-jeugd.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!