Hoofdsponsors

‘Old Stars’-middag SDC ’12 weer groot feest na 2 jaar afwezigheid

8 januari 2023 14:30


Het waren zeker niet alleen de ‘Old Stars’ van SDC ’12 die zaterdag 7 januari jl. volop hebben genoten van de 43e editie van de jaarlijkse, en inmiddels traditionele, ‘Old Stars-wedstrijd’.

Dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Activiteitencommissie van SDC ’12, i.s.m. oud-Vriendenkringers en o.l.v. Bjorn Schulte, i.v.m. het ontbinden van de Vriendenkring SDC ’12 in juli 2022.

Onder een lekker ‘winters’ zonnetje en een aangename temperatuur werd de wedstrijd door de ruim 30 aanwezige Old Stars gespeeld op het hoofdveld van SDC ’12 op Sportpark de Molendijk.

Old_Stars_2023-1.jpg

Van de door de organiserende Activiteitencommissie SDC ’12 (met als belangrijkste ‘initiator’ Bjorn Schulte) ongeveer 125 aangeschreven oud-selectiespelers kwamen er zaterdagmiddag ruim 30 opdraven voor het jaarlijkse onderling partijtje op het hoofdveld.

Die ‘Old Stars’ werden ‘lukraak’ verdeeld over twee teams, zodat het geen elftallen, maar dertientallen waren.

Voor aanvang van de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen om de overleden Old Stars te herdenken. De beide scheidsrechters, Rob Wagenvoort en Hans Veldscholte, hoefden de fluit nauwelijks te hanteren, terwijl ook de grensrechters Gerhard Rademaker en Jan ter Steege hun vlag bijna permanent naar beneden konden houden, want de spelers maakten er een gezellig potje voetbal van.

Onder hen meerdere spelers waarvan je de vroegere voetbaltechnische kwaliteiten nog duidelijk kon herkennen. Het ‘rode team’ en ‘witte team’ bleven uiteindelijk in evenwicht, want de beide keepers moesten elk 4 keer ‘vissen’ (eindstand 4-4).

In plaats van het gebruikelijke kopje thee was er in pauze van deze wedstrijd het traditionele kruidenbittertje van Herman Harms en in welke mate dat invloed heeft gehad op het verloop in de tweede helft is niet te controleren, maar ook niet van belang.

Na dit potje voetbal was er, als altijd, een zeer gezellige knobelparty.
Naast de ‘Old Stars’ bijgewoond door een clubhuis bomvol met leden en belangstellenden voor deze altijd sfeervolle knobelhappening, want dat was het ook nu weer na 2 jaar afwezigheid door Corona. Voor met name de ‘Old Stars’ was het bovendien een soort reünie.

Kantine.jpg

De muzikale ‘injectie’ die ‘the singing chef’ Peter Swensson vanaf het begin van de avonduren plaatste verhoogde de sfeer tot een compleet feestje met meezingende en zelfs dansende aanwezigen. Het werd daarmee een feestelijk begin van het nieuwe jaar. De omvangrijke knobel-prijzenpot met daarin een aantal grote prijzen werd mede mogelijk gemaakt door Schwung (de businessclub van SDC ’12) en de bedrijven FitZone De Lutte/Denekamp, Wolbert Communiceert, Bizzsite, De Monnik Dranken en Outlethaltwente.nl.

Al met al een zéér geslaagde Old Stars en knobel (mid)dag die volgend jaar op zaterdag 6 januari uiteraard weer een vervolg krijgt.

Daarom iedereen bedankt voor de aanwezigheid en graag allemaal tot zaterdag 6 januari 2024!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!