Hoofdsponsors

Wedstrijdpakken SDC '12

4 november 2022 10:00


Beste jongens en meisjes, hebben jullie je kledingmaat via de team app al (laten) doorgeven?

Deze vraag heb je gekregen of ga je binnenkort krijgen. De uitslag van de enquête ‘in welk wedstrijdpak zie je jezelf lopen’ is bekend. Van bijna 300 stemmen is met een ruime meerderheid van 132 stemmen (44%) gekozen voor het groen-zwarte trainingspak.

Dit wedstrijdpak wordt beschikbaar gesteld door SDC’12 en wordt aangeschaft van het geld wat door jullie zelf is opgehaald met de jaarlijkse SDC'12 kerstboomactie en de grote clubactie.

Wedstrijdpakken_grafiek.png

Wedstrijdpak.jpg

Aan het gebruik van deze trainingspakken zitten wel een aantal spelregels:

- Het wedstrijdpak is en blijft eigendom van SDC’12. Je hebt het dus tijdelijk in bruikleen.

- Aan het eind van een seizoen moet het pak weer compleet en netjes worden ingeleverd. Gebruik het wedstrijdpak niet tijdens trainingen of doordeweeks naar school, maar alléén voor, tijdens - warming-up en op de bank - en na een wedstrijd op zaterdag.
- Bij verlies van een jasje en/of broek dient deze voor eigen kosten bij Mensink Schoenen en Sport te Denekamp opnieuw besteld te worden.

Andere kinderen willen ook nog zo’n mooi pak, nadat jij het een seizoen gedragen hebt. Daarom deze regels en het verzoek er ook echt zuinig op te zijn.

De materiaalcommissie wil de bestelling van de beloofde wedstrijdpakken zo snel mogelijk gaan plaatsen. Hiervoor hebben ze wel jullie hulp nodig. Wanneer de pakken geleverd worden zal afhankelijk zijn van hoe snel jullie de maten kunnen doorgeven aan jullie leiders.

Alvast dank voor jullie medewerking.

 

Werkgroep Wedstrijdpakken

Patrick Vollenbroek, Marc van Langen, Freek oude Nijeweme, Rob Derkman en Bryan Bosch

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!