Hoofdsponsors

Herman Harms neemt afscheid en wordt Lid van Verdienste

18 juni 2022 13:00


Herman Harms heeft vrijdag 17 juni jl. (symbolisch) afscheid genomen bij SDC '12 tijdens een informele avond in de kantine.

Na meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk en meer dan 30 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor alle wedstrijd- en scheidsrechterszaken, nam ‘directeur’ Herman Harms deze vrijdagavond afscheid van deze taken en gaat hij grotendeels met pensioen.

Begin jaren ’90 van de vorige eeuw is Herman begonnen met de invulling van div. vrijwilligerstaken en heeft hij heel wat uren en dagen gestoken in de goede verloop van alle trainingen, (vriendschappelijke) wedstrijden en div. randzaken m.b.t. de voetballerij.
De eerste jaren werd hij daarin ondersteund door enkele personen, maar na verloop van tijd bleef alleen Herman over en werd hét gezicht binnen de club, eerst bij DOS ’19 en nu dus bij SDC ’12.
Dit leverde hem enkele jaren geleden al de bijnaam ‘Directeur’ op.

De afgelopen jaren werd hij al ondersteund door Jeroen Schasfoort en afgelopen seizoen door Mike Harmsen, maar vanaf aankomend seizoen geeft hij het stokje m.b.t. bovengenoemde zaken definitief over aan Mike Harmsen, Martijn Horstman (scheidsrechterszaken), Jeroen Schasfoort en Bjorn Schulte (wedstrijdzaken).
Toch zal hij voor menigeen de bijnaam ‘Directeur’ blijven behouden en dat heeft Herman na al die jaren zeker verdiend!
Ondanks dat Herman nog niet volledig afscheid neemt, is SDC ’12 Herman veel dank verschuldigd voor al zijn vrijwilligerswerk. Er is daarom gekozen om op gepaste wijze ‘afscheid’ te nemen van onze ‘Directeur’.

De avond begon om 19.00 uur met de wedstrijd tussen Zondag 6 en Zondag 8, waarna er vanaf 20.00 uur een inloop/receptie was voor genodigden.
De opening van de avond was voor Roger Blaauwgeers namens de organisatie en enkele minuten later was het voorzitter Ivo Zekhuis die het woord nam.
Hierin werd, tezamen met een presentatie, de vrijwilligerscarriere van Herman doorgenomen met enkele foto's uit 'de oude doos'.

20220617_203938.jpg

De grootste verrassing voor Herman is waarschijnlijk dat hij deze avond, naast reischeques van o.a. bestuur en Vriendenkring, door de voorzitter werd benoemd tot Lid van Verdienste van SDC '12, waarna hij het bijbehorende speldje uitgereikt kreeg van Ivo tezamen met een mooie bos bloemen. Zijn sleutels mocht hij vervolgens direct inleveren bij de voorzitter, ten teken dat dit toch echt het einde van een tijdperk is.
Na deze benoeming en mooie woorden waren er nog cadeaus en speeches van o.a. André v.d. Woning, Bert v.d. Vegt, Stichting P&A en div. commissies.

De avond werd afgesloten met een hapje en drankje en natuurlijk veel oude en nieuwe verhalen en het weerzien van oude bekenden.
Al met al een zeer geslaagde en gezellige avond ter ere van onze 'Directeur'.
Herman BEDANKT!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!