Hoofdsponsors

Update Corona

15 juni 2021 15:45


Afgelopen weken zijn er nogal wat vragen gekomen naar aanleiding van de door de overheid versoepelde redenen. De vragen zijn met name omtrent het douchen en het gebruik van de kantine.

Douchen

De overheid heeft aangegeven dat er weer mag worden gedouched zolang de 1,5 meter regel in acht worden genomen, echter hebben wij als bestuur besloten pas volgend seizoen de douches na de training weer beschikbaar te stellen. De reden hiervoor is dat de vrijwilligers nog altijd de kleedkamers moeten schoonmaken en wij deze vrijwilligers voor de laatste drie weken van het seizoen niet aan corona willen bloostellen. Op zaterdag, de wedstrijd dag, mag er wel worden gedouched zodat de tegenstanders gedouched naar huis kunnen. De kleedkamers worden pas na het weekend schoongemaakt wat het risico op besmetting nihil maakt.

Kantine

De kantine en het terras mogen ook weer open van de overheid. Dit betekent dat het zaterdag de hele dag, en door de week tot 22:00 zou kunnen worden geopend. Hier hebben wij dezelfde beslissing moeten nemen, namelijk dat wij alleen op wedstrijddagen open zijn. De reden hiervoor is dat de trainingen van de senioren ’s avonds zijn en er dan bijna geen tijd over is om nog wat nuttigen op het terras of in kantine. Wij moeten dan voor een korte periode een vrijwilliger aanstellen met ook weer het risico van een corona besmetting. Volgend seizoen zal de kantine weer volledig operationeel zijn en gaan we weer meerdere gezellige dagen hebben.

Onderling toernooi

Aanstaande zaterdag 26 juni vind er een onderling toernooi plaats voor de senioren, na deze wedstrijden is de kantine geopend en dus de gelegenheid om nog een laatste keer te voetballen.

Wij danken jullie voor jullie begrip!
Met vriendelijke groet,


Ivo, Patrick, Noortje, Roger, Gerhard, Norbert, Patrick
Bestuur SDC ‘12

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!