Hoofdsponsors

Eerste muts aan jeugd SDC '12 uitgereikt

9 januari 2021 14:00


Op 9 januari jl. is tijdens de instroomtraining de eerste SDC ’12 muts uitgereikt aan het jongste lid van de vereniging: Jep Kamphuis - 5 jaar (midden op de foto onder).
Dit werd gedaan door de voorzitter van SDC ’12 (Ivo Zekhuis, rechts op de foto onder) samen met de vertegenwoordiger van de vrijwilligers (Bryan Bosch, links op de foto onder) die de jaarlijkse Kerstboomactie coördineren.

SDC_muts_5.jpg

Van het geld, dat bestemd is voor de jeugd en voorgaande jaren met de diverse kerstboomacties opgehaald werd, heeft SDC besloten dit jaar voor elk jeugdlid een SDC ’12 muts beschikbaar te stellen.

Deze zullen verder via de materiaalcommissie uitgereikt worden.
Daarna heeft de hele instroom een muts gekregen en deze werd graag geshowd door de jongens en meisjes voor de foto.

SDC_muts_7.jpg 

Financiële steun

Zaterdag 9 januari jl. zou normaal ook in het teken staan van de SDC ’12 kerstboomactie, maar deze kan dit jaar helaas geen doorgang vinden door de huidige coronaregels.
Daarom vragen we iedereen via deze weg nogmaals om een donatie te doen om SDC ’12 te steunen. Dat kan door op onderstaande link te klikken of de QR Code met uw camera app te scannen en symbolisch 5 euro (= richtprijs kerstboom) over te maken t.n.v. SDC ’12. Uiteraard kunt u het bedrag nog aanpassen mocht u dit willen.

Bedankt voor uw steun namens het bestuur en de organisatie kerstboomactie SDC ’12

QR_Code_Kerstboomactie.png

 Scan de QR code

Link Kerstboomactie 2021

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!